Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΣΟΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ: Ραγκούσης κατά Χρυσοχοΐδη!

ΠΑΣΟΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ: Ραγκούσης κατά Χρυσοχοΐδη!

“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό” και το σύνθημα αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα στην σύνθεση της σημερινής Βουλής όπου πολλά… καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα στην Νέα Δημοκρατία. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε σκηνές απείρου κάλλους όπως το να βλέπουμε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ραγκούση και σήμερα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται στην Βουλή κατά του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και σήμερα υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα μέσα στη Βουλή ο Ραγκούσης είπε: «Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης, γυρίζουν τη χώρα και την Ελληνική Αστυνομία στο πιο μαύρο παρελθόν τους.» σχολίασε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. «Οι σημερινές νέες έκτακτες, κομματικές κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη-για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες-ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο βίαιη και οργανωμένη επίθεση κατά της αξιοκρατίας στα Σώματα Ασφαλείας».

Ας σημειωθεί ότι τόσο ο Ραγκούσης, όσο και ο Χρυσοχοΐδης ευρίσκονται στα κόμματα που ευρίσκονται σήμερα χωρίς να έχουν αρνηθεί το παρελθόν τους στο ΠΑΣΟΚ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pasok-enantion-pasok-ragkoushs-kata-chrusochoidh#ixzz5uh7qsJ3k

Exit mobile version