Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κομματάρχες “μακεδονομάχοι” και εκείνοι που ψήφισαν για την κουτάλα και όχι για την Μακεδονία

Οι κομματάρχες “μακεδονομάχοι” και εκείνοι που ψήφισαν για την κουτάλα και όχι για την Μακεδονία

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ KYΡIAKO ΜΗΤΣΟΤΑΚH…

Συγκεκριμένο άτομο οργανώσεως, που συμμετείχε στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε: “Το κλίμα άρχισε να γίνεται εκρηκτικό. Θα υπάρχουν αντιδράσεις εάν η Νέα Δημοκρατία συνεχίσει να αγνοεί το πως εκλέχτηκε στην εξουσία”. Η δήλωση αυτή καταδεικνύει την τεράστια ευθύνη κάποιων παραγόντων, οι οποίοι λειτούργησαν, χρησιμοποιώντας ένα ιερό εθνικό θέμα σαν κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας και ταυτόχρονα πολέμησαν σκληρά την Χρυσή Αυγή, που ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και μέσα στη Βουλή και έξω από τη Βουλή για την Μακεδονία μας! Οι θλιβεροί αυτοί κομματάρχες που παραδέχονται ότι η Νέα Δημοκρατία εκλέχτηκε στην εξουσία κάνοντας πατριδοκαπηλία με το ζήτημα της Μακεδονίας μας είναι συνένοχοι στην προδοσία που σήμερα συντελείται γιατί προδοσία θεωρούν την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών και αυτή η αποδοχή έγινε με την ψήφο τους. Ελπίζουμε να τους καταλάβουν οι αγνοί πατριώτες και να τους βάλουν στο περιθώριο όπου ανήκουν.

Για να δούμε πως θα υποδεχθούν τον Σεπτέμβριο τον πρωθυπουργό πλέον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς του, πρωθυπουργό πλέον και αυτόν της συμφωνίας των Πρεσπών;

ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤHN ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ TΗN ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Όσους έπιασε ΚΟΡΟΪΔΑ η ΝΔ ότι είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ας γνωρίζουν ότι μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Όσοι πάλι την ψήφισαν για να «βολευτούν» σύντομα θα αντιληφθούν ότι τους εξαπάτησαν και καλά να πάθουν!

Γιατί βεβαίως δεν έχουμε αντίρρηση ότι πολλοί μπορεί να εξαπατήθηκαν, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι γνώριζαν πολύ καλά τι κάνουν και είχαν πλήρη επίγνωση ότι η Νέα Δημοκρατία θα αποδεχτεί χωρίς διαμαρτυρία την συμφωνία των Πρεσπών. Το είχε δηλώσει εξ άλλου ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτοί τώρα που πήγαν στην Ν.Δ. για την κουτάλα της εξουσίας, για διορισμούς, δάνεια, μεταθέσεις, για το περίφημο “ρουσφέτι”, είναι σε όλες τις περιπτώσεις κατακριταίοι γιατί στην ουσία πούλησαν την ψήφο τους. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως οι περισσότεροι θα μείνουν με τις υποσχέσεις και τότε θα ξαναθυμηθούν ιδεολογίες και πατρίδες… Και βεβαίως και δεν ευθύνεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα περίφημα “λάθη” της, γιατί αυτοί πήγαν στην νουδούλα για να βολευτούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-kommatarches-makedonomachoi-kai-ekeinoi-pou-pshfisan-gia-thn-koutala-kai#ixzz5uidgAiwU

Exit mobile version