Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτσι φτάσαμε στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς

Έτσι φτάσαμε στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς

“Ο αριστερισμός αυτός -ο ασαφής, ο επαναστατικός, ο σχεδόν αναρχικός, στον χώρο της νεολαίας ριζώνει. Και χωρίς μια συστηματική και προσεκτική αλλά και επίμονη αντίδραση θα ριζώση περισσότερο.

Οι λογοτέχνες και καλλιτέχνες: Οι μη αριστερίζοντες που αποτελούν την μειοψηφία δεν είναι τόσο λίγοι όσο φαίνονται.

Αυτοί και όταν δεν έχουν εξαρτήσεις από το αριστερό «κατεστημένο», πάντως θέλουν πλάτες και κυρίως τρόπους προβολής του έργου των.

Όλα τα μέσα επικοινωνίας (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και προ παντός σχεδόν όλος ο Τύπος) προβάλλουν τα έργα των αριστερών.

Οι άσημοι αριστεροί με την συνεχή προπαγάνδα γίνονται διάσημοι. Αναγκάζονται λοιπόν, όσοι δεν έχουν γερή σπονδυλική στήλη, να κάνουν τους αριστερούς για να προβληθή το έργο τους (να παιχθή στο θέατρο, να δημοσιευθή, να κριθή ευμενώς). Την αποφασιστική δύναμη σε αυτόν τον τομέα έχει το «Συγκρότημα». Καμμία άλλη εφημερίς ή περιοδικό δεν έχουν το κύρος να υψώσουν ή να κατεβάσουν ένα έργο όσο το «Βήμα».”

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1975

Αυτά έγραφε ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, αλλά κανένας δεν τον άκουσε! Η Νέα Δημοκρατία με το μόνο που ασχολήθηκε ήταν οι καρέκλες της εξουσίας και οι “δουλίτσες” και έτσι φτάσαμε στην σημερινή κυριαρχία της αριστεράς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etsi-ftasame-sthn-ideologikh-kuriarchia-ths-aristeras#ixzz5ulflTTfa

Exit mobile version