Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ συνυπογράφει την προδοσία της Μακεδονίας μας

Η ΝΔ συνυπογράφει την προδοσία της Μακεδονίας μας

“Πατριώτες” από που πάνε για τις Πρέσπες; Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει: Όποιος ψηφίσει Νέα Δημοκρατία είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στην προδοσία της Μακεδονίας.

Επέστρεψαν στην εξουσία και έγιναν αυτοδύναμη κυβέρνηση εκμεταλλευόμενοι το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων μετά την υπογραφή της ντροπιαστικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Με το «καλημέρα» γέμισαν τα υπουργεία και τις γενικές γραμματείες με… σεσημασμένους εθνομηδενιστές που είχαν ταχθεί από την αρχή ΥΠΕΡ αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας.

Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν – και ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες! – βλέπουν όλοι τους «θετικά σημεία» στην συμφωνία: Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι η κατάργησή της θα έφερνε χειρότερα αποτελέσματα. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι η συμφωνία θα μας οδηγήσει σε ένα… καλύτερο μέλλον! Τα ίδια και από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ για τον Μαυρωτά τα λόγια περισσεύουν…

Οι ψευτο – «μακεδονομάχοι» της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύφθηκαν πλέον αλλά η ζημιά έχει γίνει. Και μεγάλη ευθύνη φέρουν κάποιοι άλλοι ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που ΓΝΩΡΙΖΑΝ τις θέσεις της ΝΔ αλλά προτίμησαν να παίξουν τον ρόλο του κομματάρχη για να καμαρώσουν τον Κυριάκο τους πρωθυπουργό και να… διώξει την Αριστερά. Η αριστερά έφυγε, αλλά ο εθνομηδενισμός είναι ακόμα εδώ. Και μάλιστα στην πλέον ύπουλη μορφή του.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα και καλεί σε σε συσπείρωση όλους τους ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να αγωνιστούμε ενάντια στην προδοσία, ενάντια στο ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας.

N.K.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-sunupografei-thn-prodosia-ths-makedonias-mas#ixzz5upjaD0s3

Exit mobile version