Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ!

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ!

Το θράσος των “αντιρατσιστών” δεν έχει όρια. Θέλουν οπωσδήποτε να επιβάλλουν την σιωπή, να φιμώσουν κυριολεκτικά κάθε φωνή που αντιστέκεται στα σχέδιά τους. Έτσι μαζεύουν υπογραφές κατά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αμβροσίου. Διαβάστε το σχετικό κείμενο:

“Τις 38.000 υπογραφές έχει συγκεντρώσει καμπάνια σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που ζητά καθαίρεση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ο οποίος – έχοντας δημοσίως εκφράσει την στήριξή του στην Χρυσή Αυγή – έχει επανειλημμένα χρησιμοποιήσει ρητορική μίσους και έχει καταδικαστεί για υποκίνηση σε βία κατά ομοφυλόφιλων. Οι υπογραφές θα σταλούν στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο και στόχος είναι η συγκέντρωση 50.000.

Σημειώνεται πως ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή, για ανάρτηση στο προσωπικό ιστολόγιό του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, βάση του αντιρατσιστικού νόμου. Η ανάρτηση που καταφερόταν κατά των ομοφυλόφιλων και όσων πολιτικών στήριζαν την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και στα ζευγάρια του ίδιου φύλου, που πέρασε από τη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε τίτλο: “ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ”.”

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazeuoun-upografes-gia-thn-kathairesh-tou-ethnikou-ierarchh-ambrosiou#ixzz5uyefE873

Exit mobile version