Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το 2015 είχε αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή την προδοσία της Μακεδονίας μας

Από το 2015 είχε αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή την προδοσία της Μακεδονίας μας

Όταν η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε αυτά που γινόντουσαν στο παρασκήνιο για το ζήτημα της Μακεδονίας μας όλοι σιωπούσαν και ήταν πριν από τέσσερα σχεδόν χρόνια όταν στις 16 Οκτωβρίου του 2015 όταν πήρε τον λόγο στην Βουλή ο Γ.Γ. του Κινήματος και είπε:

«Επειδή δεν πιστεύω στη μυστική διπλωματία και επειδή εγράφη κατά κόρον στις εφημερίδες ότι στη διάρκεια της επισκέψεως του κυρίου Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, να αναφερθώ σε μια επιστολή την οποία μου απέστειλε ο αξιότιμος Υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς και στην οποία λέει:

«Ως προς το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως ανέφερα και κατά τη συνάντηση του ΕΣΕΠ, η ελληνική πλευρά εργάζεται με συνέπεια. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων που είχαμε με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην τελευταία συνεδρίαση, θα παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τις απόψεις του κόμματός σας επί συγκεκριμένων ονομάτων».

Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη θέση: Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην ελληνική ιστορία, ούτε σύνθετο, παράγωγο ούτε τίποτε. Αν η Κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια λύση, μπορεί να έχει μαζί της τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα, όπως τα είχε την 14η Αυγούστου. Θα έχει, όμως, εναντίον της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού»…

Αυτά είχε πει ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος το 2015 στην Βουλή και πράγματι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αντιστάθηκε στην συμφωνία των Πρεσπών. Όμως εξαπατήθηκε και προδόθηκε από αυτούς που εμφανιζόντουσαν σαν “Μακεδονομάχοι” και δυστυχώς σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 70% οι Έλληνες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Τον ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών και την Νέα Δημοκρατία που είχε δηλώσει από την προεκλογική ακόμη περίοδο ότι θα την σεβαστεί. Ανάξιος των περιστάσεων μέσα από την παγίδα της κάλπης πρόδωσε τα εθνικά ιδανικά και την ιστορία του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-to-2015-eiche-apokalupsei-h-chrush-augh-thn-prodosia-ths-makedonias-mas#ixzz5v1BHMBQP

Exit mobile version