Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόταση ένωσης των Κυπριακών κατεχόμενων με την τουρκία !

Πρόταση ένωσης των Κυπριακών κατεχόμενων με την τουρκία !

Ο τούρκος μεγαλοδημοσιογράφος Tuncay Mollaveisoğlu, έγραψε στην Cumhuriyet, μια εκτενή αναφορά στην πρόταση του καθηγητή Dr. Anıl Çeçen, για ένωση των κατεχομένων στην Κύπρο, με την τουρκία.

Ο καθηγητής Anıl Çeçen, είναι γεωπολιτικός αναλυτής με εκτενή βιβλιογραφία και συνεργασία με τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες. Στην συγκεκριμένη πρότασή του αναφέρει:

«Το Ισραήλ θέλει να κάνει την Κύπρο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κέντρο. Στην Δύση έναντι του κινδύνου του ανερχόμενου εθνικισμού, υπάρχει σχέδιο για μεταφορά χρημάτων από την Ελβετία στην Κύπρο. Η Κύπρος Θα αποκοπεί από την Τουρκία και θα καταστεί κέντρο του νέου καπιταλιστικού συστήματος. Λοιπόν τι πρέπει να γίνει; Όπως και με την περίπτωση του Χατάι, έτσι και η KKTC πρέπει να ενοποιηθεί με την Τουρκία ώστε να υπάρξει αντίσταση στο διασπαστικό σχέδιο.

Η ενοποίηση της Τουρκίας και της Mικρής Πατρίδας θα μπορέσει να γίνει μέσα από ένα δημοψήφισμα που θα γίνει στην KKTC»

Βλέπουμε λοιπόν πως το τουρκικό σχέδιο γύρω από την Κύπρο, εξελίσσεται σε κρίσιμο βαθμό. Η προετοιμασία της τουρκικής κοινής γνώμης, για να δικαιολογηθεί η επερχόμενη κρίση στο Αιγαίο, έχει ξεκινήσει. Όχι βέβαια, ότι ο τούρκος θα χρειαστεί και πολλά επιχειρήματα, ώστε μετά απο το αίμα, να βάψει τα κατεχόμενα και με το χρώμα της τούρκικης σημαίας.

Η Χρυσή Αυγή έχει πολλές φορές προειδοποιήσει ότι, η πολιτική της «ελληνοτουρκικής φιλίας» είναι παγίδα, η τουρκική απειλή είναι παρούσα, είναι επικίνδυνη και σημαντική. Ότι οι Νατοϊκοί σύμμαχοι είναι σύμμαχοι πρώτα με την τουρκία και δευτερευόντως με την Ελλάδα.

Η μόνη λύση που έχουμε οι Έλληνες στα εξελισσόμενα σχέδια απώλειας Ελληνικού εδάφους, μείωσης της Ελληνικής ισχύος και απαξίωσης της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, είναι η αδελφωμένη άμυνα όλων μας, απέναντι στους σχεδιασμού εχθρών και «φίλων».

Μόνο το ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα, θα μπορέσει να αποτρέψει την επερχόμενη Εθνική και οικονομική καταστροφή. Το πολιτικό σύστημα είναι αποτυχημένο και υποταγμένο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/protash-enwshs-twn-kupriakwn-katechomenwn-me-thn-tourkia#ixzz5v5kva4W3

Exit mobile version