Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο! Σιωπή από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο! Σιωπή από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

ΑΡΧΙΣΕ Η “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ” ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 

Είχαμε χθες την πρώτη μαζική παραβίαση των Ελληνικών συνόρων από τουρκικά μαχητικά και την πτήση τους επάνω από Ελληνικό έδαφος μετά την εκλογή Μητσοτάκη.

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη σε σχηματισμό για … προσβολή στόχων επιφανείας(!) πέταξαν επάνω από Ελληνικό έδαφος στην περιοχή των νήσων Φούρνοι.

Συνολικά τέσσερα τουρκικά μαχητικά δύο F-16 Block 40 και δύο μαχητικά τακτικής κρούσης F-4 πέταξαν 5 χλμ. επάνω από τις νήσους Στρογγύλη και  Πλάκα και στην συνεχεία επάνω από τις νήσους Ανθρωποφάγοι.

Που είναι όλα αυτά τα “παπαγαλάκια” της Νέας Δημοκρατίας, που έλεγαν ότι εάν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και πάρουν αυτοί την εξουσία θα αλλάξει η πολιτική της Ελλάδος απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις; Που είναι όλοι αυτοί οι πατριδοκάπηλοι, που πουλάγανε “Ελλάδα” προεκλογικά για να πάρουν την εξουσία και τώρα ίδιοι γενίτσαροι με τον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν την ολέθρια πολιτική του ραγιαδισμού; Την εθνικά επικίνδυνη πολιτική της ελληνοτουρκικής “φιλίας” απέναντι στην οποία μόνο ένα κόμμα αντιστέκεται;  Ίσως και για τον λόγο αυτό φρόντισαν με τρόπους πονηρούς και βρώμικες μεθοδεύσεις να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Όμως τα προβλήματα μένουν και οι μόνοι που έχουν την απάντηση σε αυτά ήταν και είναι οι Εθνικιστές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkikh-proklhsh-sto-aigaio-siwph-apo-thn-kubernhsh-ths-n.d#ixzz5vArDRoki

Exit mobile version