Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πολέμαρχος” για γέλια και για κλάματα ο Μητσοτάκης στην Κύπρο

“Πολέμαρχος” για γέλια και για κλάματα ο Μητσοτάκης στην Κύπρο

Την Κύπρο επισκέφτηκε  ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και έστειλε σύμφωνα με τους γλείφτες της Ν.Δ. που πυκνώνουν τον τελευταίο καιρό μετά την 7η Ιουλίου 2019, το παρακάτω “αυστηρό” μήνυμα προς την Τουρκία:

«Ζούμε σε μία ταραγμένη περίοδο με προκλήσεις αστάθειας. Το δικό μας μήνυμα είναι σαφές. Καμία παραβατική συμπεριφορά δεν θα μείνει αναπάντητη. Επιλέγουμε την ειρήνη και τη συμφιλίωση, αλλά προστατεύουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Και δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε στο πλευρό μας όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.»

Και συγκινήθηκε ο Ερντογάν όταν το άκουσε και περιμένει ακόμη την απάντηση του “πολέμαρχου” Κυριάκου για τις παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο! Όμως, ο Κυριάκος δεν στάθηκε μόνον σε αυτήν την “αυστηρή” απάντηση και την προειδοποίηση ότι η Ελλάδα έχε την Ευρώπη στο πλευρό της. Που το είδε αυτό αλήθεια; Μήπως στη Γερμανία που πουλάει πολεμικό υλικό στην Τουρκία;

Η Τουρκία όμως κατά τον Μητσοτάκη είναι σε δύσκολη θέση γιατί με τις παράνομες ενέργειές της… απομονώνεται! Είπε σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Παρά τις ρητορικές εξάρσεις, οι παράνομες γεωτρήσεις απομονώνουν και αποδυναμώνουν την Τουρκία. Η παρουσία μου εδώ σηματοδοτεί τη σαφή στήριξη της Ελλάδας στο απόλυτο δικαίωμα της Κύπρου να εκμεταλλεύεται το σύνολο των ενεργειακών πόρων εντός της κυπριακής ΑΟΖ».

Ώστε έτσι λοιπόν, απομονώνεται η Τουρκία… Που την είδε την απομόνωση ο Κυριάκος; Και τι θα γίνει τελικά εάν λεηλατήσει και τον φυσικό πλούτο της περιοχής; Θα απομονωθεί περισσότερο;

Η στάση του μας θυμίζει αυτήν του Καραγκιόζη στο Θέατρο Σκιών, που τρώγοντας ξύλο από τον Βεληγκέκα λέει: “Τι θα κάνει; Θα με δείρει, θα με δείρει, θα ιδρώσει θα πάθει πνευμονία και θα πεθάνει”! Έτσι και η Ελλάδα της Ν.Δ. του Κυριάκου με την Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polemarchos-gia-gelia-kai-gia-klamata-o-mhtsotakhs-sthn-kupro#ixzz5vG8xjGeg

Exit mobile version