Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ! ΠΛΟΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΚΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Ο Σαλβίνι έχει αποδείξει πως δε μασάει, αλλά οι προκλήσεις των νεοταξιτών εις βάρος του είναι συνεχείς!

Έτσι, μετά τη μεγάλη νίκη του με τα 113 «προσφυγάκια» της προηγούμενης καραβιάς, που έδωσε άδεια να αποβιβαστούν στην Ιταλία μόνο όταν 5 ευρωπαϊκές χώρες προσφέρθηκαν να τους παραλάβουν, μια νέα καραβιά κατέφτασε ανοιχτά του ιταλικού νησιού Λαμπεντούζα.

Πρόκειται για το πλοίο Αϊλάν Κούρντι της γερμανικής ΜΚΟ Sea-Eye, το οποίο «διέσωσε» 40 «προσφυγάκια» και εν συνεχεία εισήλθε στα όρια των ιταλικών χωρικών υδάτων.

Απτόητος ο πατριώτης Σαλβίνι, υπέγραψε ένα διάταγμα με το οποίο απαγορεύει την είσοδο του πλοίου στα ιταλικά χωρικά ύδατα, ενώ κατήγγειλε μια «πολλοστή πρόκληση στη Μεσόγειο εκ μέρους μιας γερμανικής ΜΚΟ» και κατηγόρησε τους δήθεν διασώστες ότι συμπεριφέρονται «με μικροπρεπή τρόπο», υποστηρίζοντας πως η επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε πολύ πιο κοντά στην Τυνησία απ’ ό,τι στη Λαμπεντούζα, οπότε η Ιταλία δεν έχει καμμιά υποχρέωση να τους δεχθεί!

Ευτυχώς, που ο Σαλβίνι αψηφά τις προκλήσεις και κρατάει γερά, δείχνοντας πως υπάρχει λύση στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, αρκεί να υπάρχουν Ηγέτες με θέληση, όπως αυτός!

 

πηγή

Exit mobile version