Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!

Δίωξη με τον περιβόητο «αντιρατσιστικό» νόμο, άσκησαν οι νεοταξίτες στην Κύπρο κατά του Μητροπολίτη Μόρφου για «μη πολιτικά ορθές» δηλώσεις που έκανε για τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους»! Την αναγγελία της δίωξης έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πολίτη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η έρευνα των ανακριτών γίνεται για την διάπραξη «αδικημάτων», όπως η υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού και φίλου και της νομοθεσίας που αφορά την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων «ρατσισμού και ξενοφοβίας».

Ιδού και η θαρραλέα απάντηση του Μητροπολίτη στους διώκτες του:

«Η Ευρώπη και ιδίως η Νέα Τάξη Πραγμάτων εισήγαγε και δεν το καταλάβαμε, και δεν εμιλήσαμε οι Αρχιερείς και οι ιερείς, ήθη και έθιμα παράδοξα ξένα στον νόμο του Θεού. Μην βλέπετε αν οι πολλοί μας εμπαίζουν, αν μας σταυρώνουν. Ο Θεός μας είναι εσταυρωμένος! Να ακολουθούμε το λόγο του σταυρού όχι το λόγο της νέας εποχής. Της νέας αταξίας όπως λέω εγώ, όχι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτοί έτσι την εμφανίζουν ως νέα ήθη με νέα δημοκρατία. Όταν σας διώκουν για τον Χριστό να χαίρεστε».

 

πηγή

Exit mobile version