Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Στον καιρό που η Νέα Δημοκρατία ήταν αντιπολίτευση, αλλά φρόντιζε να ψηφίζει όλα τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδείξει ότι σέβεται και τιμά στην πράξη την αριστερά, οι βουλευτές της χρειάστηκε να εφεύρουν έναν τρόπο για να παριστάνουν τους δυσαρεστημένους με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Σε κάθε δοθείσα ευκαιρία προέκυπτε κι ένας «αγανακτισμένος» νεοδημοκράτης ο οποίος έλεγε ή έγραφε οτιδήποτε μπορούσε να προκαλέσει επικοινωνιακή ζημιά στον θίασο του Αλέξη Τσίπρα και αντιστρόφως, η κυβέρνηση «απαντούσε» στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης με το εξαίρετο «έργο» της.

Μεταξύ της παρακαταθήκης που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και το περίφημο ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, του οποίου τις αφίσες και τους μουσαμάδες ήδη εγκαινίασε με ένα εξαιρετικά φαιδρό γκαλά ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και η διαστημική υπηρεσία του Νίκου Παππά, ο οποίος διασκέδασε τις εντυπώσεις με τη σύσταση ενός οργανισμού χωρίς αντικείμενο και σκοπό. Να όμως που η Νέα Δημοκρατία μας αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι δεν υστερεί σε γραφικότητα, αφού ο έταιρος «γαλάζιος» διασκεδαστής Μπουμπούκος «χτύπησε» σε ανύποπτο χρόνο με δήλωση που θα συζητηθεί. Ξεχάστε, Έλληνες, τα προβλήματα σας, του χρόνου θα κυκλοφορούμε με… υδροπλάνα!
Βέβαια μέχρι του χρόνου μένει να δούμε αν θα τολμούν να εμφανίζονται δημόσια οι πολιτικάντηδες νεοδημοκράτες με όσα έχουν δεσμευτεί να υλοποιήσουν εις βάρος των Ελλήνων, αλλά προς το παρόν μένουν οι εντυπώσεις ότι η Νέα Δημοκρατία δεν κατέκτησε απλά την εξουσία, αλλά και τους αιθέρες! Κερδάμε, πατριώτες!
πηγή
Exit mobile version