Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ! ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΘΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – αυτός που λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει ενώπιον του Ύπατου Αρμοστή Πάιατ και του ΥΠΕΞ των Σκοπίων Ντιμιτρόφ ότι «τα πολιτικά ζητήματα ανάμεσα στη χώρα μας και το άλλο μέρος (σ.σ. τα Σκόπια), έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ερωτηθείς αυτή τη φορά από τον δημοσιογράφο σχετικά με την επιβολή ή μη βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην EE (για την οποία είχε πει προεκλογικά κάτι μισόλογα ο Μητσοτάκης, ότι μπορεί να την εμποδίσει…) και τη θωράκιση των μακεδονικών προϊόντων, ο Νο 2 αρμόδιος για την εξωτερική πολιτική είπε πως «η Αθήνα θα παρακολουθεί κάθε βήμα των Σκοπίων, φροντίζοντας να βρίσκονται εντός του πλαισίου που έχουμε ορίσει».

Ποιο είναι «το πλαίσιο που έχουμε ορίσει»; Φυσικά, η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την σωστή εφαρμογή της οποίας θα «επιτηρούν» οι Κούληδες!

Καταλάβατε τώρα ποιους ψηφίσατε Έλληνες πατριώτες, που προτιμήσατε την ΝΔ από την Χρυσή Αυγή, για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας», ή όχι ακόμη;

 

πηγή

Exit mobile version