Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση… αερόστατο: Ανοιχτά σύνορα και με Νέα Δημοκρατία

Κυβέρνηση... αερόστατο: Ανοιχτά σύνορα και με Νέα Δημοκρατία

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ… ΦΟΥΣΚΑΣ! Η διαφορά των κόκκινων με τους γαλάζιους Συριζαίους, είναι ότι οι δεύτεροι θα κάνουν τον… τροχονόμο στους λαθρομετανάστες…

Συνεχίζονται κανονικά οι αφίξεις χιλιάδων «επενδυτών» από το Αιγαίο μας και η «πατριωτική» κυβέρνηση της ΝΔ (πήρε την αυτοδυναμία με τις ψήφους των «εθνικοπατριωτών») απλώς θα κάνει τον… τροχονόμο με το ζέπελιν της frontex που θα… σκανάρει λένε την περιοχή. Μια κυβέρνηση… αερόστατο δηλαδή, με τις άδειες υποσχέσεις – ΦΟΥΣΚΑ, περί «νόμου και τάξης».

Ούτε λόγος από τους «πατριώτες» της ΝΔ για κλείσιμο των συνόρων και καμία ουσιαστική παρέμβαση στην Ευρώπη η οποία ήδη ψάχνει τρόπους να αντιμετωπίσει το νέο κύμα λαθρομετανάστευσης που μπορεί να γίνει δραματικό αν η Τουρκία κάνει πράξη την απειλή της περί ανοίγματος των συνόρων της.

Την ίδια στιγμή, οι εθνικές κυβερνήσεις σε Ιταλία, Ουγγαρία και σε άλλες χώρες, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δεχθούν άλλους «πρόσφυγες». Η «πατριωτική» ΝΔ απλώς αναμένει στο ακουστικό της την Μέρκελ για να εκτελέσει τις εντολές της Γερμανίας και των «συμμάχων» μας που καθόλου δεν νοιάζονται αν θα υπάρξει στην Ελλάδα κοινωνική έκρηξη.

Πολιτική «όπου φυσάει ο άνεμος» και… αέρα στα πανιά μας «πατριώτες». Και με την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής, ήρθε η ώρα για μεγάλες (και ανενόχλητες) μάσες και βουτιές στα ευρωπαϊκά κονδύλια για τους «πρόσφυγες». Εσείς φάτε… πατριωτισμό της φούσκας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/kubernhsh…-aerostato-anoichta-sunora-kai-me-nea-dhmokratia#ixzz5vj9KHIah

Exit mobile version