Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

TO AFD “ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ” ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Στις Ευρωεκλογές που έγιναν στις 26 Μαΐου 2019, το κόμμα “Εναλλακτική για την Γερμανία” (AFD), στο οποίο έχουν βρει στέγη πολλοί εθνικιστές και πατριώτες της Γερμανίας, αναδείχθηκε πρώτη πολιτική δύναμη στα κράτη της Ομοσπονδιακής Γερμανίας Σαξωνία και Βρανδεμβούργο, τα οποία ευρίσκονται στην περιοχή της τέως Ανατολικής Γερμανίας.

Δεν είναι καθόλου πολιτικά παράδοξο το γεγονός ότι στην περιοχή αυτή της Γερμανίας, η οποία ευρίσκετο για σχεδόν μισό αιώνα κάτω από σοβιετική κατοχή και υπέφερε από τα δεσμά της τυραννίας του μπολσεβικισμού, να ανθούν σήμερα εθνικιστικές ιδέες.

Στην Σαξωνία και το Βρανδεμβούργο λοιπόν πρόκειται να γίνουν εκλογές περιφερειακές τον Σεπτέμβριο και όπως όλα δείχνουν “Η Εναλλακτική για την Γερμανία” στις εκλογές αυτές θα κατορθώσουν να πάρουν και πάλι την πρώτη θέση, ρίχνοντας στην δεύτερη θέση τους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση στα κράτη αυτά παρά μόνο συνεργαζόμενοι με άλλα τρία κόμματα! 

Τα αποτελέσματα των εκλογών αυτών πρόκειται να έχουν επιπτώσεις στο γενικότερο πολιτικό κλίμα σε ολόκληρη τη χώρα κι αναμένεται να ξεπεράσει το 20% το ακροδεξιό κόμμα τόσο στη Σαξωνία όσο και στο Βρανδεμβούργο.

Ο άνεμος του Εθνικισμού φυσά σε ολόκληρη την Ευρώπη και βεβαίως το γεγονός αυτό θα οδηγήσει και σε άνοδο του Εθνικισμού και στην Ελλάδα παρ’ όλες τις βρώμικες και ύπουλες μεθοδεύσεις του καθεστώτος εναντίον των Εθνικιστών στις τελευταίες εκλογές.

 

πηγή

Exit mobile version