Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ Η FRONTEX ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Θεωρητικά, η FRONTEX διαφυλάσσει τα σύνορα της Ελλάδος από την εισβολή εξ’ Ανατολών απρόσκλητων – λαθρομεταναστών. Τι γίνεται στην πράξη; Διαφυλάσσουν τα σύνορα των βαλκανικών χωρών με τις οποίες συνορεύει η Ελλάδα, για να μη βρίσκουν δίοδο τα «προσφυγάκια» που επιχειρούν να φύγουν από την Ελλάδα προς την Δυτική Ευρώπη, μέσω των χωρών αυτών!

Έτσι, 50 στελέχη της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής – Ακτοφυλακής εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στην Αλβανία, στα σύνορα με την Ελλάδα, εγκαινιάζοντας την πρώτη παρουσία της FRONTEX σε χώρα μη μέλος της Ε.Ε.

Ακολουθεί η εγκατάσταση αντίστοιχης δύναμης και στο έδαφος των Σκοπίων, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, όπως η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ως δεύτερη γραμμή ανασχέσεως!

Ακόμα και στη μεθόριο με την Βουλγαρία, που αποτελεί συνοριακή περιοχή μεταξύ χωρών μελών της Ε.Ε., θα πάρουν θέσεις συνοριοφύλακες της FRONTEX!!!

Γιατί άραγε κρύβει από τον ελληνικό λαό αυτή την εξέλιξη η κυβέρνηση του… λαθρομεταναστευτοφάγου Μητσοτάκη; Μήπως γιατί έχει δεσμευτεί στα παγκόσμια αφεντικά του να παραμείνει η Ελλάδα χώρα των «ανοιχτών συνόρων» για τα εισερχόμενα προς αυτήν «προσφυγάκια», αλλά και χώρα των «σφραγισμένων συνόρων» για τα εξερχόμενα απ’ αυτήν «προσφυγάκια»;

 

πηγή

Exit mobile version