Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ και το… μάζεμα των «Μακεδονομάχων»

Ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ και το… μάζεμα των «Μακεδονομάχων»

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ;

Ένα μικρό σχόλιο της Kontra News, αποκαλύπτει τόσο την προδοτική στάση της ΝΔ στο ζήτημα της Μακεδονίας μας, όσο και στον βρώμικο ρόλο κάποιων «Μακεδονομάχων» που στήριξαν την ΝΔ για να… φύγει η Αριστερά. Το αφιερώνουμε σε όσους βρήκαν χίλιες δικαιολογίες για να μην ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να δώσουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ιδιαίτερη σημασία δίνει το Μαξίμου στην εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Γι’ αυτό από τώρα καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να μαζέψουν και ανεξέλεγκτους… Μακεδονομάχους οι οποίοι ετοιμάζουν διαδηλώσεις, γιατί άλλα τους έλεγε η Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση και άλλα ως κυβέρνηση».

Προσπάθειες για να μαζέψουν και «ανεξέλεγκτους Μακεδονομάχους» λοιπόν. Και πίσω από αυτές τις λέξεις, κατανοεί ο καθένας ότι υπάρχουν και οι… ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ «πατριώτες» που είναι ΗΔΗ σε συνεννόηση με την Νέα Δημοκρατία. Άραγε θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και οι… ανεξέλεγκτοι; Εδώ θα φανεί ξεκάθαρα ποιοι αγωνίζονταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κατά της προδοσίας των Πρεσπών και ποιοι για να κάνουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΝΔ: “Καλά ξεμπερδέματα με τους ακροδεξιούς και τους εθνικιστές” (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-sthn-deth-kai-to-mazema-twn-makedonomachwn#ixzz5vvghFo8x

Exit mobile version