Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού της κυβερνήσεως ΝΔ ένας πρώην συνδικαλιστής των ΛΟΑΤΚΙ

Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού της κυβερνήσεως ΝΔ ένας πρώην συνδικαλιστής των ΛΟΑΤΚΙ

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της «δεξιάς» πολιτικής της Ν.Δ. είναι ο νέος Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού, με αρμοδιότητα και τον κινηματογράφο Ν.Γιατρομανωλάκης. Πρώην συνδικαλιστής των ΛΟΑΤΚΙ, ιδρυτικό μέλος του Ποταμιού, υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, του Γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθέτησης παιδιών από τους ομοφυλόφιλους.

Η Νέα Δημοκρατία, αφού πέρασε μια προεκλογική γραμμή περί «ισχυρής αυτοδυναμίας» κι αφού την κέρδισε, τώρα επιδίδεται σε μια τακτική συνεχούς εισροής στα κυβερνητικά πόστα, πασόκων, συριζαίων, ποταμίσιων και ότι προκύψει…

Ο ψηφοφόρος της Ν.Δ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ισχυριστεί ότι το κόμμα είναι δεξιό. Ούτε καν κεντροδεξιό. Μάλλον γέρνει προς την κεντροαριστερά.

Το σοβαρότερο της υπόθεσης αυτής είναι πως, οι άνθρωποι που εισρέουν στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αναλαμβάνουν όχι πόστα πρώτης γραμμής, αλλά ουσιαστικότερες θέσεις μέσα στον κρατικό μηχανισμό, εκεί που θα γίνεται η σχεδίαση και εφαρμογή της πολιτικής, όπως οι θέσεις των Γενικών Γραμματέων.

Στον διορισμό που αναφέρθηκα νωρίτερα, του Γιατρομανωλάκη ως Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού, περισσότερη εντύπωση από τον ίδιο, μου κάνει ο τίτλος του, αυτό δηλαδή το «Σύγχρονου πολιτισμού» το οποίο συνδυαζόμενο με ΛΟΑΤΚΙ, υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλους και κινηματογράφο, με κάνει βαθύτατα να ανησυχώ, για την σκληρή προπαγάνδα, την οποία θα υποστούμε, στην προσπάθεια του συστήματος να μας «εκπολιτίσει σύγχρονα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/g.g.-sugchronou-politismou-ths-kubernhsews-nd-enas-prwhn-sundikalisths-twn#ixzz5vwine1GN

Exit mobile version