Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σερίφης Κούλης ξανακτύπησε! Έφοδος μασκοφόρων αστυνομικών στα Εξάρχεια και αποχώρησή τους εντός ολίγων λεπτών

Ο σερίφης Κούλης ξανακτύπησε! Έφοδος μασκοφόρων αστυνομικών στα Εξάρχεια και αποχώρησή τους εντός ολίγων λεπτών

Γιατί αλήθεια έκρυβαν τα πρόσωπά τους; Τι φοβούνται τώρα που επικρατεί “Νόμος και Τάξη”;

Είναι τόσο χοντροκομμένη η προπαγάνδα τους, που σε κάνει να σκεφτείς ότι οι Έλληνες έχουν μεταβληθεί σε έναν λαό ηλιθίων, οι οποίοι τρώνε αμάσητη σαν γλάροι κάθε είδους προπαγάνδα που τους προσφέρει το σύστημα!

Έτσι πριν λίγες ώρες, έγινε έφοδος στα Εξάρχεια αστυνομικών δυνάμεων και κάποιες τυχαίες προσαγωγές, τις οποίες αμέσως οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, σε διαδίκτυο και ΜΜΕ, έσπευσαν να διαφημίσουν σαν μία ακόμη επίδειξη δυνάμεως του δόγματος “νόμος και τάξη”, που δήθεν έχει επιβάλει η Νέα Δημοκρατία. Με αυτά τα ψέματα όλοι αυτοί οι πληρωμένοι παπαγάλοι του συστήματος κατόρθωσαν να κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φτάσει το 40%, που ούτε το ονειρευότανε.

Επί της ουσίας, η επιχείρηση που παρουσίασαν σαν το τέλος δήθεν της εγκληματικότητος και του άβατου των Εξαρχείων ήταν ένα διάλειμμα απλώς που κράτησε μόλις λίγα λεπτά.

Μη ξεχνάμε ότι δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες που έπεσαν αρκετές δεκάδες βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια και έγιναν μόλις δύο συλλήψεις ατόμων, τα οποία στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ρόλο του σερίφη και τα λαμόγια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και έχουν αναλάβει εργολαβικά να τον χειροκροτούν, θα διαψευστούν από την αλήθεια και από την σκληρή πραγματικότητα που είναι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ούτε την ιδεολογική βούληση, ούτε την πολιτική να σταματήσει τους αναρχοκομμουνιστές. Είναι γνωστό άλλωστε ότι αυτοί που πετούν τις βόμβες μολότοφ και έχουν επιβάλει την αναρχία στην πόλη, είναι αριστεροί και η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι τιμά τους αγώνες της αριστεράς. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε και αρκετοί υπουργοί του έχουν θητεύσει στην αριστερά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/o-serifhs-koulhs-janaktuphse-efodos-maskoforwn-astunomikwn-sta-ejarcheia-ka#ixzz5vxPqiwo6

Exit mobile version