Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ακροδεξιά” για τους γλείφτες του Μητσοτάκη η Μαρία Αντωνίου της Ν.Δ.

“Ακροδεξιά” για τους γλείφτες του Μητσοτάκη η Μαρία Αντωνίου της Ν.Δ.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την βρώμικη δουλειά που έκαναν για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και κατά των εθνικιστών παριστάνοντας οι πληρωμένοι λασπολόγοι τους αγνούς πατριώτες και τους πολέμιους δήθεν του συστήματος. Ενός συστήματος, που εάν ήταν εναντίον τους με τα όσα έχουν κάνει θα έπρεπε να τους είχε στείλει δέκα φορές φυλακή, αλλά δεν τους πειράζει κανείς γιατί πολύ απλά εκτελούν αποστολή, πληρωμένο συμβόλαιο.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της αποστολής τους λοιπόν διαβάσαμε ότι “Η νέα Θεσσαλονικάρχης, διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού, Μαρία Αντωνίου, αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής της καριέρας έχει δώσει ξεκάθαρα δείγματα.Για παράδειγμα, όπως διαβάζουμε σε ειδησεογραφικό site δεν έχει χάσει καμιά από τις γιορτές που γίνονται κάθε χρόνο στο Βίτσι. Και στεφάνια καταθέτει.”

Αυτό που δεν γράφουν είναι ότι μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άλλων εθνικιστικών οργανώσεων την αποδοκίμασαν στο Βίτσι για τον απλούστατο λόγο ότι η Νέα Δημοκρατία, που τιμά και σέβεται την αριστερά, δεν έχει καμία θέση σε αυτές τις εορτές και ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο εμφανίζονται εκεί στελέχη της είναι μία στυγνή ψηφοθηρία. Τα παραμύθια περί “ακροδεξιών” στην Νέα Δημοκρατία τα πούλησαν αρκετά καλά στην προεκλογική περίοδο ας μη τα συνεχίζουν πια.

Υ.Γ.: Ξέχασαν να αναφέρουν ότι εκτός από την παρουσία της στο Βίτσι η Αντωνίου είχε γίνει γνωστή και από μασκάρεμά της σε ένα καρναβάλι, όπου χόρευε μαζί με έναν αναρχοκομμουνιστή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/akrodejia-gia-tous-gleiftes-tou-mhtsotakh-h-maria-antwniou-ths-n.d#ixzz5w1NrZuMh

Exit mobile version