Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θυμήθηκε τα κλεμμένα του ΚΕΕΛΠΝΟ ο πολλά βαρύς Πολάκης

Θυμήθηκε τα κλεμμένα του ΚΕΕΛΠΝΟ ο πολλά βαρύς Πολάκης

Για τα πανηγύρια κυριολεκτικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και σαν αξιωματική αντιπολίτευση, όπως ήταν και σαν κυβέρνηση, ένταση στη Βουλή από τον Πολάκη, που θυμήθηκε τα κλεμμένα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως είναι γνωστό  “Aπό το 2014 το ΚΕΕΛΠΝΟ λειτούργησε ως όχημα μέσω του οποίου μοιράστηκαν επί των ημερών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ εκατομμύρια ευρώ κρατικού χρήματος για τη διαφημιστική δαπάνη του. Τα τεράστια ποσά που δίνονταν ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο την προεκλογική χρονιά 2014.

Σύμφωνα με πόρισμα ελέγχου της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ο προϋπολογισμός του κέντρου για το 2014 ήταν 56.500.000 ευρώ. Οι προμηθευτές του ΚΕΕΛΠΝΟ έλαβαν συνολικά 15.158.234 ευρώ. Από αυτά, 5.868.309 διατέθηκαν για «επικοινωνία», δηλαδή, σύμφωνα με το πόρισμα, το 40% των δαπανών του. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης μετά την άσκηση ποινικών διώξεων.”

Ανάμεσα σε αυτούς που τα πήρανε από το ΚΕΕΛΠΝΟ πολλοί αστέρες των ΜΜΕ, που έκοψαν και κόβουν φλέβες για την Νέα Δημοκρατία. Απόλυτα αναμενόμενο αυτό, αλλά και απόλυτα ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ο Πολάκης.

Τώρα θυμήθηκε τα εκατομμύρια του ΚΕΕΛΠΝΟ; Για πέντε ολόκληρα χρόνια ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έκανε τίποτε; Μήπως έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτε ούτε για το ΚΕΕΛΠΝΟ ούτε για την NOVARTIS όπως δεν θα κάνει τίποτε και η Νέα Δημοκρατία κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΚΟ, τα ατέλειωτα κονδύλια που φαγώθηκαν για τους λαθρομετανάστες και την συμφωνία των Πρεσπών;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/thumhthhke-ta-klemmena-tou-keelpno-o-polla-barus-polakhs#ixzz5w1OALVBO

Exit mobile version