Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ενστάσεις της Χρυσής Αυγής για την νομιμοποίηση της κάνναβης ξανά επιβεβαιώνονται: Μετά την Αρκαδία, δύο φυτείες κάνναβης με συνολικά 741 δενδρύλλια βρέθηκαν στη Μάνη

Εντοπίσθηκαν χθες το μεσημέρι, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις σε αγροτοδασικές περιοχές του δήμου Ανατολικής Μάνης, δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης. Στις επιχειρήσεις έλαβαν μέρος αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της αστυνομίας.

Στη μία περίπτωση (θέση “Αγριώματα”, Πύργος Διρού) καλλιεργούνταν 208 δενδρύλλια ύψους έως 2,5 μέτρων περίπου και στην άλλη (θέση “Ξυρίχες”, Ψαθάκια Πλατάνου) 533 δενδρύλλια ύψους έως 4,1 μέτρων περίπου. Επιπλέον, και στους δύο χώρους των φυτειών βρέθηκε ο αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

πηγή

Όταν είχε έλθει το σχετικό νομοσχέδιο νομιμοποίησης της κάνναβης στην Βουλή και ο υπουργός Αποστόλου βιαζόταν να το περάσει διότι περίμεναν οι “επενδυτές” (χασισοεπενδυτές…) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε καταψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο κυρίως για τον παραπάνω λόγο! Για άλλη μια φορά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε δίκιο και επιβεβαίωθηκε στο έπακρο!

Διαβάστε επίσης Ομιλία της Συναγωνίστριας Ζαρούλια στην Τ.Ο. Αθηνών

Νομιμοποίηση χασίς απ’ τα “συντρόφια”: ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

Γ. Σαχινίδης: Θέλετε να μετατρέψετε την Ελλάδα σε μια απέραντη χασισοφυτεία! ΒΙΝΤΕΟ

Ι. Αϊβατίδης: Ο Σύριζα θέλει να νομιμοποιήσει τα ναρκωτικά – Η λαθρομετανάστευση εκτόξευσε την διακίνηση! ΒΙΝΤΕΟ

Ι. Αϊβατίδης προς συριζαίους: Η κάνναβη που νομιμοποιείτε οδηγεί τους νέους στα ναρκωτικά! 2 BINTEO

Ι. Αϊβατίδης: To νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη αποτελεί προοίμιο της αποποινικοποίησης! ΒΙΝΤΕΟ

Φαρμακευτική κάνναβη: Άλλη μια μπίζνα του ΣΥΡΙΖΑ που οδηγεί στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών

Exit mobile version