Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εύθραυστη εικόνα του “λαοφιλούς” Μητσοτάκη

Η εύθραυστη εικόνα του “λαοφιλούς” Μητσοτάκη

Από την επομένη ημέρα των εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, έχει ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια σε κάθε μέσο ενημέρωσης, διαδίκτυο, ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, για να ανεβάσει το προφίλ του Κυριάκου.

Τι για Alain Delon ακούσαμε, τι για James Dean ακούσαμε και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε στην προσπάθεια να χτιστεί ένα προφίλ ενός λαοφιλούς και δημοφιλούς πρωθυπουργού, πολύ μακριά όμως από την πραγματικότητα. Ο Κυριάκος, «δεν τόχει» όπως λένε. Είναι πολύ εύθραυστη η εικόνα του μοντέρνου κι επιτυχημένου που του χτίζουν. Κουνάει πολύ άγαρμπα τα χέρια του και πετάει συχνά κοτσάνες όπως εκείνη του «6 μηνών πολιτικός εξόριστος».

Όμως και το «λαοφιλής και δημοφιλής» δεν τους βγαίνει. Είναι πολλοί εκείνοι που ήδη δηλώνουν «κοψοχέρηδες». Και πίσω από τα φώτα των studios και των flash από τις κάμερες, η αλήθεια δεν κρύβεται. Η φωτογραφία που τους ξέφυγε, είναι από την επίσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Τι ασφαλέστερος χώρος; Κι όμως, ο δημοφιλής Alain Delon, έχει ανάγκη από πάνοπλους ετοιμοπόλεμους στρατιώτες-αστυνομικούς, για να βγάλει μια φωτογραφία…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-euthrausth-eikona-tou-laofilous-mhtsotakh#ixzz5wCS8z494

Exit mobile version