Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υπουργός πολιτισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λίνα Μενδώνη και ο Αθανάσιος Διάκος

Η υπουργός πολιτισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λίνα Μενδώνη και ο Αθανάσιος Διάκος

Μέχρι τις 9 Ιουλίου 2019 η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι η Λίνα Μενδώνη με πολύχρονη παρουσία σε κυβερνητικές θέσεις στο ΠΑΣΟΚ ανήκε ακόμη στο ΠΑΣΟΚ! Την ημέρα εκείνη όμως πληροφορήθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έκανε υπουργό πολιτισμού και την διέγραψε! Για να δούμε όμως ένα περιστατικό του βίου και της πολιτείας της υπουργού πολιτισμού της Ν.Δ. για να καταλάβουμε όχι μόνον τι πιστεύει η ίδια, αλλά και αυτοί που την διόρισαν.

Τον Ιούνιο του 2012, η κ. Μενδώνη ως γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού χρηματοδοτούσε 9 θεατρικές παραστάσεις με 1 εκατ. ευρώ. Μια από τις ταινίες αυτές ήταν η παράσταση «Αθανάσιος Διάκος – Η επιστροφή», που ήταν ένα άθλιο θέαμα που παρουσίαζε τον Εθνομάρτυρα του 1821 σαν έναν… σουβλατζή συζυγοκτόνο. Έναν ζηλιάρη σύζυγο που σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του όταν αυτή τον απατά με έναν Κούρδο παράνομο μετανάστη! Στην διάρκεια της παράστασης, η Ελληνική Σημαία περιφέρεται σαν τραπεζομάντηλο!

Αυτή είναι η Λίνα Μενδώνη “πατριώτες”, που ψηφίσατε ΝΔ, που την διόρισε υπουργό πολιτισμού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-upourgos-politismou-tou-kuriakou-mhtsotakh-lina-mendwnh-kai-o-athanasios#ixzz5wCSMMlVz

Exit mobile version