Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανήμπορη η Νέα Δημοκρατία να αντιμετωπίσει το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα

Ανήμπορη η Νέα Δημοκρατία να αντιμετωπίσει το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα

Η καταστροφική πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται από την Νέα Δημοκρατία με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο να ζητά λύσεις από την τουρκία που ενσυνείδητα δημιουργεί αυτό το πρόβλημα για την Ελλάδα!

Στις 9 Αυγούστου 2019 ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωνε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ανήσυχη λόγω της αύξησης των “μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών” προς την Πατρίδα μας.

Μα ο κύριος σκοπός που εκλέγεται μια κυβέρνηση στην εξουσία είναι για να μπορεί να εφαρμόζει λύσεις και να φέρνει αποτελέσματα και όχι μόνο για να ανησυχεί!

Δυστυχώς στην πραγματικότητα η καταστροφική πολιτική των ανοικτών συνόρων συνεχίζεται από την Νέα Δημοκρατία με τον Κουμουτσάκο να αναζητά λύσεις ανάσχεσης των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστευτικών ορδών προς την Ελλάδα από την ίδια την τουρκία που τις δημιουργεί!

Αναλυτικά στον ΣΚΑΙ ο Κουμουτσάκος απλά ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες ότι από την αρχή του τρέχοντος έτους στην Λέσβο, την Σάμο, την Λέρο, την Χίο και την Κω έχει αυξηθεί η απόβαση μεταναστών που στερούνται την νομιμότητα εισόδου στην Πατρίδα μας κατά τουλάχιστον 30%! Ειδικά η Μόρια έχει καταντήσει μια βραδυφλεγής υπόθεση με ανεξέλεγκτα αλγεινά αποτελέσματα για τον Ελληνικό πληθυσμό μιας και υπάρχουν τουλάχιστον 7 χιλιάδες λαθραίοι μετανάστες εντός και εκτός του καταυλισμού και περισσότεροι από δέκα χιλιάδες σε όλο το νησί.

Συμπερασματικά η λύση στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα μπορεί να υπάρξει μόνο με μια πολιτική ελεγχόμενων συνόρων που ενστερνίζεται η Χρυσή Αυγή. Η ταλαιπωρία και η ανασφάλεια των Ελλήνων λόγω των λαθρομεταναστών και μετέπειτα λαθρέποικων θα διογκώνεται με κυβερνήσεις τύπου Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/anhmporh-h-nea-dhmokratia-na-antimetwpisei-to-lathrometanasteutiko-problhma#ixzz5wCUEJpHw

Exit mobile version