Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ταΐζουν σανό τους αναγνώστες τους: Όσο και αν έψαξε, δεν… βρήκε την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Χασαπόπουλος

Ταΐζουν σανό τους αναγνώστες τους: Όσο και αν έψαξε, δεν... βρήκε την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Χασαπόπουλος

Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ασχολείται εκ νέου ο Νίκος Χασαπόπουλος στο φύλλο των ΝΕΩΝ του σαββατοκύριακου και το χιλιοπαιγμένο παραμύθι της «διάλυσης» του Εθνικιστικού Κινήματος. Την διαφορά αυτή την φορά όμως, κάνει η… ανακάλυψη του μεγάλου ερευνητή ότι η ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι… εκτός λειτουργίας!

Πρέπει να ασχολήθηκε επίμονα όμως με το ζήτημα καθώς – σύμφωνα με τον ίδιο πάντα – το ίδιο το κόμμα αποφάσισε να… ρίξει την ιστοσελίδα για να χαθεί το «ενοχοποιητικό» αρχείο των κειμένων μας! Σε μια άλλη εκδοχή, δεν έχουμε ούτε τα χρήματα για μια ιστοσελίδα, λες και αυτό είναι κάτι που απαιτεί τεράστιους οικονομικούς πόρους.

Αν πάρει κανείς στα σοβαρά τον Νίκο Χασαπόπουλο, η ιστοσελίδα στην οποία βρίσκεστε αυτή την στιγμή… δεν υπάρχει! Ούτε και το αρχείο των κειμένων μας για το οποίο δώσαμε πραγματική μάχη να το κρατήσουμε όταν σκοτεινοί μηχανισμού προσπαθούσαν να το εξαφανίσουν και να μην έχουμε την δυνατότητα επανάκτησης.

Τέτοιο (και χειρότερο)… σανό ταΐζουν τους αναγνώστες τους (τα ίδια έγραψε και ο Βηματοδότης στο ΒΗΜΑ) και λανσάρονται και ως «έγκυροι» δημοσιογράφοι. Η νέα ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται από τις 5 Αυγούστου σε λειτουργία στην διεύθυνση www.xrisiavgi.com έχει ήδη μεγάλη επισκεψιμότητα από χιλιάδες ξεχωριστούς καθημερινούς χρήστες και μέσα στους επόμενους μήνες μάλιστα θα αναδιοργανωθεί ριζικά και δεν λυπούμαστε καθόλου που θα απογοητεύσουμε τους Χασαπόπουλους αυτής της χώρας.

N.K.


ΥΓ – Ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος άνθρωπος έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ένας από τους πολλούς) στην παρουσίαση του οποίου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι μαζί ο… σκληρός Μάκης Βορίδης με τον Συριζαίο Παπαδημούλη και την κομμουνίστρια της Εκάλης, Λιάνα Κανέλλη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/taizoun-sano-tous-anagnwstes-tous-oso-kai-an-epsaje-den…-brhke-thn-istose#ixzz5wCkrn8PV

Exit mobile version