Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι σκληρές αλήθειες της Αναστασίας Ισαάκ, εκείνοι που ξεχνούν και εμείς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Οι σκληρές αλήθειες της Αναστασίας Ισαάκ, εκείνοι που ξεχνούν και εμείς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

«Χωνεύουμε τα εγκλήματα, χαρακτηριζόμαστε από αδράνεια, αποδεχόμαστε και αδιαφορούμε για το έγκλημα απέναντι στην πατρίδα μας. Οι δολοφόνοι βαφτίζονται βουλευτές και υπουργοί» τόνισε η Αναστασία Ισάακ και πρόσθεσε: Ο Ερχαν Αρικλί «καμαρώνει για την έδρα του στην ψευδοβουλή. Ο Κενάν Ακίν, ο δολοφόνος του Σολωμού, ζει ανενόχλητος στα κατεχόμενα και εμείς ανοίγουμε τα οδοφράγματα της ντροπής και παρακαλούμε τον ΟΗΕ να μας προστατεύσουν».

Πικρές αλήθειες από την Αναστασία Ισαάκ, κόρη του εθνομάρτυρα Τάσου Ισαάκ που δολοφονήθηκε από “Γκρίζους Λύκους” στην Κύπρο μας το 1996. Η Αναστασία Ισαάκ, υπενθύμισε με δηλώσεις της, πως για 23 χρόνια το διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ για τη σύλληψή τους παραμένει στα συρτάρια και διερωτήθηκε για πόσα ακόμα χρόνια θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη, πώς ξεχάστηκε μια δολοφονία τόσο απλά, πώς ξεχάστηκε ένας άνθρωπος που έπεσε για την ελευθερία της πατρίδας του.

Ναι, είναι αλήθεια. Ο Τάσος Ισαάκ ξεχάστηκε. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Λησμονήθηκε από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο που παζαρεύει την Κύπρο μας από το 1974 μέχρι και σήμερα. Το ίδιο κατεστημένο που ευθύνεται όσο κανείς για την προδοσία και σήμερα συζητά την πιθανότητα “συνδιαχείρησης” του ενεργειακού μας πλούτου με τον Αττίλα. Αυτοί ξέχασαν τον Ισαάκ και τον Σολωμού, ο Ελληνισμός ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/oi-sklhres-alhtheies-ths-anastasias-isaak-ekeinoi-pou-jechnoun-kai-emeis-po#ixzz5wIb3IJWd

Exit mobile version