Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόλεμος μέχρις εσχάτων από το Σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής

Πόλεμος μέχρις εσχάτων από το Σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής

Όπως γνωρίζουν πολύ καλά όσοι επισκέπτονται αυτοί την σελίδα υπήρχαν προβλήματα σοβαρά σχετικά με την λειτουργία της, λειτουργία η οποία απεκατεστάθη τις τελευταίες ημέρες και συνεχώς βελτιώνεται.

Όλως “τυχαίως” όμως, δύο μεγάλες εφημερίδες, οι οποίες εκπροσωπούν και συγκεκριμένα συμφέροντα “ανακάλυψαν” ότι η ιστοσελίδα αυτή, την οποία βλέπετε και διαβάζετε, δεν υπάρχει!

Έτσι στο Κυριακάτικο “Βήμα” και μάλιστα στην διαφημιστική καταχώρηση, η οποία υπάρχει στο διαδίκτυο διαβάσαμε:“Η Χρυσή Αυγή … εις τα εξ ων συνετέθη. Το ναζιστικό μόρφωμα φυλλορροεί, τα γραφεία του κλείνουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, όπως και το επίσημο site.”

Εις ό,τι αφορά τα γραφεία μας τα περισσότερα παραμένουν και όσα θα κλείσουν, θα κλείσουν καθαρά για οικονομικούς λόγους γιατί ένα σύστημα παράνομο και αντιδημοκρατικό απαγόρευσε την χρηματοδότηση ενός κόμματος επί επτά χρόνια, το οποίο δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ, την ίδια στιγμή που την συνεχίζει κανονικά στο ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία που στηρίζει το “ΒΗΜΑ” που χρωστούν συνολικά πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ! Όπως δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ και τα χρέη τους τόσο τα κανάλια, όσο και οι φυλλάδες της διεφθαρμένης διαπλοκής.

Στην ίδια γραμμή με το “Βήμα” και μία άλλη φυλλάδα ενός επίσης χρεοκοπημένου συγκροτήματος, που επίσης χρωστάει αρκετά εκατομμύρια ευρώ που έγραψε: Realnews:“Υπό διάλυση η Χρυσή Αυγή. Αποχωρούν στελέχη, κλείνουν γραφεία, ενώ έπεσε και το site.”

Γιατί αλήθεια όλοι αυτοί οι κύριοι που παριστάνουν τους ενημερωτές του Ελληνικού λαού δεν έκαναν τον κόπο να ζητήσουν και την δική μας άποψη; Αυτή είναι η δημοκρατία που πιστεύουν;

Την απόφαση την έβγαλαν: Η Χρυσή Αυγή “τέλειωσε”! Αφού “τέλειωσε”, γιατί ασχολούνται μαζί μας έναν ολόκληρο μήνα μετά τις εκλογές;

Υ.Γ.: Ας γνωρίζουν ότι η προπαγάνδα τους και η εργολαβία Ψυχολογικού Πολέμου, που έχουν αναλάβει από τα αφεντικά τους και χρυσοπληρώνονται γι’ αυτό, δεν θα περάσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/polemos-mechris-eschatwn-apo-to-susthma-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz5wK3K9u00

Exit mobile version