Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε με τους ψευτοδεξιούς, ούτε με τους μπολσεβίκους – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ τώρα!

Ούτε με τους ψευτοδεξιούς, ούτε με τους μπολσεβίκους - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ τώρα!

Η βιασύνη της κεντροδεξιάς κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση κάποια νομοσχέδια ώστε να δείξει μια εικόνα επιτελικής διακυβέρνησης και σωστού συντονισμού, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα πρώτα κύματα εντυπωσιασμού ενός πολιτικού τσουνάμι που θα εξασθενήσει χτυπώντας πάνω στα πρώτα εμπόδια με αποτέλεσμα ανεφάρμοστους νόμους, όπως δεκάδες νόμοι που ψηφίστηκαν από τα κόμματα της παρακμής. Αντανακλά επίσης το μέγεθος του φόβου της προς τις εθνικιστικές θέσεις που έχουν διατυπωθεί τα τελευταία χρόνια από τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Την ίδια στιγμή, υπουργοί δηλώνουν με στόμφο πως θα διαπραγματευτούν τη νέα ΚΑΠ, ώστε τα παραγόμενα αγροτικά προϊόντα να δημιουργήσουν πολλαπλασιαστική προστιθέμενη αξία ενώ διαλύεται η μεγαλύτερη αγροτική βιομηχανία ζάχαρης και τα τεύτλα θα σαπίσουν στους αγρούς. Στον οικονομικό τομέα ακούμε μόνο ευχολόγια, σαν η κυβέρνησης να ζει στο δικό της μαγικό κόσμο, έξω από διεθνείς συγκυρίες, τάση για κρατικό παρεμβατισμό και οικονομικούς ανατγωνισμούς.

Στα Εθνικά θέματα δεν χρειάζεται να αναφερθούμε όταν τις ευθείες απειλές των τούρκων τις αντιμετωπίζουν τείνοντας χείρα καλής γειτονίας και λοιπές αηδίες.

Οι στόχοι που έχει θέσει η κυβέρνηση, ειδικά στο δόγμα νόμος και τάξη, είναι ψευδείς υποσχέσεις ώστε να ικανοποιήσει τους εξαπατημένους ψηφοφόρους της. Κάθε στόχος είναι ανάλογος της ενέργειας που απαιτείται για την επίτευξή του και ο στόχος για την ανακατάληψη των πανεπιστημίων, ως υλοποίηση του νόμου περί ασύλου, είναι μια πολύπλοκη συνάρτηση για δυνατούς λύτες. Χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια και ενέργεια ώστε εκατοντάδες ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ αστυνομικοί να πατάξουν την εγκληματικότητα και το παραεμπόριο των συμμοριών στα πανεπιστήμια. Έτσι πρέπει να παραδοθούν στη σπουδάζουσα ελληνική νεολαία προκειμένου να φοιτήσει αξιοπρεπώς και χωρίς κινδύνους αντεκδίκησης από τους αριστερούς παρακρατικούς εντός του χώρου. Τέτοιοι λύτες φυσικά δεν υπάρχουν στο χώρο του «συνταγματικού τόξου».

Προς το παρόν παρακρατικοί, δήθεν αναρχικοί, πετάνε μπογιές στα προεκλογικά ρουσφετομάγαζα της ΝΔ, καίνε εκ νέου τα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές, απειλούν για εντατικοποίηση των επιθέσεων ενώ την ίδια στιγμή 25 πάνοπλοι αστυνομικοί χαρτογραφούν περιοχές για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εγκληματικότητας! Μέσα σε αυτό το χάλι είδηση αποτελεί η τοποθέτηση της Γιάννας Αγγελοπούλου στην επιτροπή εορτασμών για τα 200 χρόνια από την εθνεγερσία, προκαλώντας τρόμο για το ύψος του κόστους και τη μεθόδευση παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας.

Απέναντι σε όλα αυτά η αριστερά της παρακμής προτάσσει μίσανδρες άναρχο-φεμινίστριες, ενάντιες στα επιδόματα γεννήσεων, οι οποίες ψάχνουν ως εθισμένες την συνέχιση της πολιτιστικής ταξικής πάλης.

Για εμάς είναι απαραίτητος ο ιδεολογικός αφανισμός της αριστεράς, των ψυχολογικών διαταραχών της και κυρίως της πολιτικής ασχήμιας και της κοινωνικής παρακμής που ευαγγελίζονται διάφοροι ψευτοδιανοούμενοί της. Απαραίτητος είναι και ο αφανισμός ενός καπιταλιστικού συστήματος μιας τραπεζικής ολιγαρχικής ελίτ. Σίγουρα ένας συρφετός ακροδεξιών παλιάτσων της συγγνώμης και κεντρώων προοδευτικών δεν αποτελεί εγγύηση υλοποίησης του μεγαλόπνοου οράματός μας για μια ριζική αναγέννηση της Πατρίδας, που θα εμπνέει σεβασμό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/oute-me-tous-pseutodejious-oute-me-tous-mpolsebikous-ethnikismos-twra#ixzz5wOIz1uVn

Exit mobile version