Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θαυμάστε τους! Η “αφρόκρεμα” της χούντας των ΜΜΕ αποφάσισε: “Η Χρυσή Αυγή έκλεισε την ιστοσελίδα της”

Θαυμάστε τους! Η “αφρόκρεμα” της χούντας των ΜΜΕ αποφάσισε: “Η Χρυσή Αυγή έκλεισε την ιστοσελίδα της”

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ FAKE NEWS

Η εικόνα τα λέει ΟΛΑ! Είναι μόλις μερικά από τα δεκάδες ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ που έχουν ακριβώς την ίδια γραμμή: “Η Χρυσή Αυγή έκλεισε την ιστοσελίδα της”!

Όλοι εσείς λοιπόν που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να ξέρετε ότι είστε σε κάποια… άλλη ιστοσελίδα και όχι στης Χρυσής Αυγής! Δεν μας πιστεύετε; Αφού το λέει ο Ψαρράς, η Real News, το ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ και οι λοιπές φυλλάδες του συστήματος!

Το γεγονός αυτό, ας προβληματίσει όσους… προβληματίζονται ακόμα για το εάν η Χρυσή Αυγή είναι ένα “συστημικό” κόμμα ή όχι. Εδώ έχουμε τον ΟΡΙΣΜΟ του fake news και μάλιστα σε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ μορφή.

Δεν θα τους περάσει, όπως δεν τους πέρασε και στο παρελθόν! Η νέα μας σελίδα μπορεί ακόμα να βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και να αντιμετωπίζει τεχνικά ζητήματα, όμως ήδη καταγράφει ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ με δεκάδες χιλιάδες ξεχωριστούς επισκέπτες καθημερινά.

Και μην τους στέλνετε μηνύματα για την ιστοσελίδα μας, ξέρουν ήδη ότι υπάρχει – Αφήστε τους να γελοιοποιούνται… Είναι η πρώτη φορά άλλωστε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/thaumaste-tous-h-afrokrema-ths-chountas-twn-mme-apofasise-h-chrush-augh-ekl#ixzz5wPcF1oZM

Exit mobile version