Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Νόμος και τάξη”: Διαμαρτύρεται βουλευτής της ΝΔ γιατί το δικαστήριο άφησε ελεύθερους τους κλέφτες του σπιτιού του

Αστυνομικός του είπε να μη στεναχωριέται γιατί έτσι γίνεται!

Το όνομά του Καλλιάνος και είχε διαπρέψει πριν γίνει βουλευτής της Ν.Δ. σαν εκπρόσωπος τύπου του Λεβέντη όπου έφυγε παρ’ όλο που είχε όπως είχε πει τότε λαμπρό πολιτικό μέλλον στην Ένωση Κεντρώων! Τελικά το μέλλον το βρήκε στην Ν.Δ. του Μητσοτάκη όπως και πολλοί άλλοι από το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και φυσικά την αριστερά.

Γεωργιανοί κλέφτες λοιπόν έκλεψαν το σπίτι του βουλευτού της Ν.Δ Καλλιάνου γιατί προφανώς δεν είχαν μπει στο διαδίκτυο για να δουν ότι υπάρχουν οι μαύροι πάνθηρες και επικρατεί “νόμος και τάξη”.

Από την σχετική ανάρτηση του κ. Καλλιάνου και τα εξής: «Το “δικαστήριο” για τους κλέφτες του σπιτιού μου έγινε σήμερα! Οι κλέφτες είναι… ελεύθεροι!”

Στην συνέχεια διηγείται για ποιον λόγο άφησαν ελεύθερους τους κλέφτες του σπιτιού του και κατέληξε στην διαπίστωση ότι αυτό έγινε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα έγραψε: “Επομένως δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να κρατούνται οι κατηγορούμενοι λόγω της πλημμεληματικής πράξης τους (νόμος Σύριζα). Δεν είχα τι να απαντήσω και έφυγα με απορία.”

Φυσικά και ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει, αφού είναι γνωστό ότι για πλημμέλημα δεν υπάρχει προφυλάκιση εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, πολύ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ! Το πιο ωραίο όμως είναι αυτό που όπως λέει ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ., που έχασε το λαμπρό του μέλλον που θα είχε με τον Λεβέντη, που του είπε αστυνομικός στον χώρο των δικαστηρίων: “Καθώς πήγαινα για το αυτοκίνητο μου ήρθε κάποιος άνθρωπος που με γνώρισε. Ήταν αστυνομικός. Μου είπε να μην έχω απορία και να μην στεναχωριέμαι, ότι αυτοί είναι οι νόμοι πλέον και ότι οι Γεωργιανοί μάλλον δεν θα ξανάρθουν στην επόμενη δίκη, θα συνεχίσουν δηλαδή ελεύθεροι τις επόμενες ληστείες και κλοπές που είχαν σχεδιάσει… μέχρι να τους ξαναπιάσουν και να αφεθούν πάλι ελεύθεροι.”

Αυτή ήταν μια μικρή ιστορία για τον “νόμο και τάξη” στον καιρό της Ν.Δ. που σε λίγους μήνες θα έχει γίνει το πλέον δημοφιλές ανέκδοτο της χώρας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/nomos-kai-tajh-diamarturetai-bouleuths-ths-nd-giati-to-dikasthrio-afhse-ele#ixzz5wThOmGLD

Exit mobile version