Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας: Μας λέγατε προδότες για τις Πρέσπες και εφαρμόζετε την συμφωνία – Μητσοτάκης: Σιωπή…

Τσίπρας: Μας λέγατε προδότες για τις Πρέσπες και εφαρμόζετε την συμφωνία - Μητσοτάκης: Σιωπή...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τμήμα εκείνο της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα στην οποία κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία για υποκρισία και φτηνή ψηφοθηρία τόσο για το μέγα εθνικό θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, όσο και για την μεγάλη καταστροφή στο Μάτι με τους περισσότερο από εκατό νεκρούς. Απευθυνόμενος στο Κυριάκο Μητσοτάκη του είπε:

“Είχε μια ιδιοτέλεια η κριτική που κάνατε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση τέσσερα χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ! Είχε μια ιδιοτέλεια για την οικονομία που διαρκώς λέγατε ότι καταστρέφεται η οικονομία, ότι πέφτουμε στα βράχια, ότι δεν θα βγούμε από τα μνημόνια, ότι δεν θα βγούμε στις αγορές!  Είχε μια ιδιοτέλεια η κριτική που ασκήσατε για τη Συμφωνία Πρεσπών! Μας είπατε προδότες, αλλά τώρα την εφαρμόζετε! Είχε μια ιδιοτέλεια η κριτική που ασκήσατε για τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, αλλά μετά βάλατε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον Αρχηγό της Αστυνομίας τις μέρες εκείνες!”

Και ο Μητσοτάκης τι απήντησε σχετικά με την ιδιοτέλεια για την συμφωνία των Πρεσπών κλπ; Επί της ουσίας τίποτε και για του λόγου το αλήθές η απάντησή του είχε ως εξής: «Το να κατηγορείτε τη Ν.Δ. για ιδιοτέλεια και λαϊκισμό, προσβάλλει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Ξεφύγετε επιτέλους από την ψυχολογική αντίληψη του τόσο αδικημένου, ότι τα κάνατε όλα τόσο καλά, και για κάποιον δυσεξήγητο λόγο ο λαός σας “μαύρισε”. Απλώς τα πράγματα δεν ήταν καλά, κ. Τσίπρα».

Ούτε λέξη για την “ταμπακέρα” Καμία απάντηση δεν δόθηκε στην ευθεία αναφορά του Τσίπρα ότι εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών και όσο για εμάς καμία έκπληξη ας τα βλέπουν αυτοί που ψήφισαν την Ν.Δ. για να μη περάσει η συμφωνία των Πρεσπών.

Αν και δεν πιστεύουμε ποτέ ότι πίστεψαν κάτι τέτοιο. Απλά για το βόλεμα και την ‘κονόμα την ψήφισαν. Ακόμη και ο Ερντογάν αν ήταν υποψήφιος και τους έλεγε ότι θα τους δώσει διακόσια ευρώ αύξηση και θα τους μειώσει την φορολογία θα τον ψηφίζανε και αυτόν…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/tsipras-mas-legate-prodotes-gia-tis-prespes-kai-efarmozete-thn-sumfwnia-mht#ixzz5wTyWZvCq

Exit mobile version