Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν θα τελειώσουν εύκολα με την Χρυσή Αυγή

Δεν θα τελειώσουν εύκολα με την Χρυσή Αυγή

Μία επιχείρηση του Συστήματος, που κρατάει 6 ολόκληρα χρόνια

Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019 και μέχρι σήμερα για έναν ολόκληρο μήνα διαμηνύουν άπαντα τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά και κάποιοι “εθνικοεπαναστάτες” της πεντάρας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε. Εάν τέλειωσε ή όχι θα το δείξει ο χρόνος των πάντων ο κριτής. Και ό,τι δεν αξίζει να υπάρχει και να ζει καλύτερα να λείψει. Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα; Και είναι η πρώτη φορά που με πρωτοσέλιδους τίτλους και τηλεοπτικά πυροτεχνήματα εξαφάνισαν σαν μαθητευόμενοι μάγοι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Όχι βέβαια.

Η επιχείρηση αυτή κρατά πολλά χρόνια και κορυφώθηκε το φθινόπωρο του 2013. Ας θυμηθούμε λοιπόν κάποια πράγματα.

Η επιχείρηση “να τελειώνουν” με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε εκείνον  τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2013 όλα τα στοιχεία μίας επιχειρήσεως του τύπου “σοκ και δέος”. Η αρχή έγινε με τις συλλήψεις μας τα χαράματα από κουκουλοφόρους, ενώ στην περιοχή είχαν απλωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις άνευ λόγου και αιτίας. Σημειωτέων ότι έξω από τις κατοικίες μας, σε αυτήν την υποτίθεται απόρρητη και μυστική επιχείρηση, υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες… Η συνέχεια ήλθε με την μεταφορά μας την επομένη ημέρα από το κτίριο της Γενικής Ασφάλειας στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. Και τους χειρότερους εγκληματίες τους πηγαίνουν με υπηρεσιακά αυτοκίνητα από το υπόγειο κατ’ ευθείαν στην Σχολή Ευελπίδων! Εμάς, επέλεξαν με τις χειροπέδες στα χέρια να μας βγάλουν από την… κεντρική είσοδο, έξω από την οποία ευρίσκοντο ίσως και περισσότερες από 100 τηλεοπτικές κάμερες για να δείξουν το “σόου”…

Δεν το έκαναν τυχαία. Ήταν μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου, ίδια με αυτές τις οποίες κάνει το ισλαμικό χαλιφάτο, το οποίο εμφανίζει στο διαδίκτυο τους αποκεφαλισμούς. Ήθελαν να σπείρουν τον τρόμο σε κάθε Χρυσαυγίτη και σε κάθε Χρυσαυγίτισσα, να δείξουν πόσο ανελέητο είναι το διεφθαρμένο σύστημα απέναντι σε αυτούς που τολμούν να αντισταθούν!

Βαδίσαμε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να κρύψουμε το πρόσωπο μας ή τις χειροπέδες, κοιτώντας με περιφρόνηση στα μάτια ένα ολόκληρο σύστημα. Φυσικά και αυτό που έκαναν ήταν παράνομο και αντίθετο προς τα βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε το καθεστώς Σαμαρά να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Οι νόμοι ήταν το τελευταίο που τους ενδιέφερε. Αυτό που ήθελαν ήταν “να τελειώνουν” με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όπως όλοι γνωρίζετε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνέχισε και συνεχίζει τον αγώνα της και μετά την 7η Ιουλίου του 2019 προς μεγάλη απογοήτευση και του συστήματος, το οποίο με την θέλησή μας πρέπει να αποδείξουμε ότι έκανε λάθος για μία ακόμη φορά, αλλά εκτός από το σύστημα και κάποιοι που πιστεύουν ότι μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν αυτό που υπήρξε και είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δηλαδή, η ελπίδα για μια νέα Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη από τους αρνητές της Πατρίδας μπολσεβίκους και τους ξενόδουλους λιμπεραλιστές.

Δεν θα τελειώσουν εύκολα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους θυμίζω τι είχε απαντήσει ο πατέρας της ελευθερίας των Ελλήνων Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στον Ιμπραήμ σε χρόνια πικρά και δύσκολα: «Όχι τα κλαριά να μας κόψεις, όχι τα δένδρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες, μήτε πέτρα απάνω στην πέτρα να μη μείνει, εμείς δεν προσκυνάμε. Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε. Και μην ελπίζεις πως τη γη μας θα την κάνεις δική σου, βγάλ’ το από το νου σου».

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, ότι και ένας ακόμη Χρυσαυγίτης να μείνει ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη, μέχρι την ελευθερία του Γένους μας, μέχρι να γεννηθεί και πάλι η ΕΛΛΑΔΑ και να καταρρεύσει το ψευτορωμαίικο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/den-tha-teleiwsoun-eukola-me-thn-chrush-augh#ixzz5wU0Aoo9z

Exit mobile version