Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαίνεται ο «εμφύλιος» στην ψευτοδεξιά – «Συριζαίους με γραβάτες» αποκαλεί την κυβέρνηση ΝΔ, σαμαρική ιστοσελίδα

Μαίνεται ο «εμφύλιος» στην ψευτοδεξιά – «Συριζαίους με γραβάτες» αποκαλεί την κυβέρνηση ΝΔ, σαμαρική ιστοσελίδα

Σε πρόσφατη ανάρτησή μας, είχαμε αναφερθεί στην φαγωμάρα που υπάρχει στους κόλπους της ΝΔ με φόντο την φιλοδοξία Σαμαρά να διεκδικήσει την προεδρία της δημοκρατίας.

Στο άρθρο εκείνο αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Ο Σαμαράς δεν είναι και το πλέον δημοφιλές πρόσωπο στην οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά εκβιάζει με κάθε τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος ότι ελέγχει μεγάλο αριθμό βουλευτών. Το πλέον πιθανό βέβαια είναι ότι αν αποφασίσει να προχωρήσει σε ρήξη με την οικογένεια Μητσοτάκη, θα απομείνει απελπιστικά μόνος. Διαρρέει ακόμη δεξιά και αριστερά ότι αν δεν είναι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας. Λέτε να έχουμε νέα Πολιτική Άνοιξη;»

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγα εικοσιτετράωρα, για να πέσουν νέες… κανονιές από ιστοσελίδα που στηρίζει την «συνιστώσα Σαμαρά» στην Νέα Δημοκρατία. Σε άρθρο με τίτλο… «Τύφλα να έχει ο Τσίπρας» (στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρεται) ανοίγουν νέο μέτωπο με την ηγεσία της ΝΔ, τους οποίους χαρακτηρίζουν εύστοχα ως… «συριζαίους με γραβάτες»! Διαβάστε ένα απόσπασμα – δείγμα της «αξιοκρατίας» που επικρατεί στους κόλπους της ΝΔ:

«Χρειάστηκε μόλις ένας μήνας για να καταρρεύσει το προσωπείο του δήθεν ηθικού ηγέτη που έψαχνε απεγνωσμένα η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.

Δυστυχώς όσο κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοπιάζει να μας πείσει για το αντίθετο μέσω των κυβερνητικών επικοινωνιακών πομφολύγων που αναπαράγονται σε εκνευριστικό βαθμό από φιλικά ΜΜΕ, η πραγματικότητα δεν διαστρεβλώνεται.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες, η νέα κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει αυτό που γράφαμε τις προάλλες. Ότι πρόκειται για… συριζαίους με γραβάτες.

Και το μόνο που κάνουν είναι να στήνουν κι αυτοί όπως οι προηγούμενοι το δικό τους καθεστώς στελεχωμένο από δικά τους παιδιά.

Με το που ο Μητσοτάκης και η παρέα του έκατσαν στις αναπαυτικές καρέκλες της εξουσίας αίφνης ξέχασαν τις πομπώδεις προεκλογικές υποσχέσεις περί αριστείας, αξιοκρατίας, διαφάνειας και καταπολέμησης του νεποτισμού.

Η αρχή έγινε από τον ίδιο, ο οποίος πήρε για δεξί του χέρι στο Μαξίμου τον ανηψιό του. Ακολούθησε η διατήρηση του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, που υποτίθεται ότι θα καταργούσε. Έπειτα είδαμε τοποθετήσεις «κολλητών» υπουργών σε διευθυντικές θέσεις, όπου μπροστά τους ο Καρανίκας είναι τέρας μορφώσεως. Επιπρόσθετα τοποθετήθηκαν είτε ως υπουργοί είτε ως γραμματείς διάφοροι διαχρονικοί υποστηρικτές της Αγίας Οικογένειας. Και για κερασάκι στην τούρτα ο Μητσοτάκης μας επιφύλασσε την πρότασή του για την ΕΡΤ. Επιτέλους… η αξιοκρατία χτυπάει κόκκινο στην ΕΡΤ!!! Έλεος, ούτε ο Τσίπρας δεν τόλμησε να προτείνει για την ηγεσία της ΕΡΤ τον πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του κόμματός του.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/mainetai-o-emfulios-sthn-pseutodejia-surizaious-me-grabates-apokalei-thn-ku#ixzz5wVbBJ26c

Exit mobile version