Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα συνεχίσει να δίνει τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες η Ν.Δ.

Θα συνεχίσει να δίνει τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες η Ν.Δ.

Άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν τώρα. Καταγγέλλανε τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την ανοχή που έδειχνε στους λαθρομετανάστες, μοιράζοντάς τους χρήματα, δίνοντας τους στέγη και τροφή την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Έλληνες υποφέρουν. Ήλθε όμως η ώρα της Αλήθειας για την Ν.Δ. που είναι τώρα κυβέρνηση και η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, την ένταξη δεκάδων χιλιάδων «προσφύγων» – λαθρομεταναστών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και στέγασης «ΕΣΤΙΑ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αποφάσισε να συνεχίσει η κυβέρνηση της Ν.Δ.. Αφορμή στάθηκε η λήξη της συγκεκριμένης παροχής από τον ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η προσθήκη των λαθρομεταναστών – «προσφύγων» ως νέων δικαιούχων στο ΚΕΑ.

Αυτή είναι η “νέα” πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τους λαθρομετανάστες. Ίδια ακριβώς πολιτική με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως θα συνεχίσουν να τα ‘κονομάνε κανονικά οι ΜΚΟ, με κάποιες από τις οποίες έχουν στενές σχέσεις κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/tha-sunechisei-na-dinei-ta-epidomata-stous-lathrometanastes-h-n.d#ixzz5wWGv4JA4

Exit mobile version