Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξαίρεση από φόρους μεταβίβασης ακινήτου και τέλη ρυθμίσεων αυθαιρέτων ζητούν οι ξενοκρατούμενες τράπεζες

Εξαίρεση από φόρους μεταβίβασης ακινήτου και τέλη ρυθμίσεων αυθαιρέτων ζητούν οι ξενοκρατούμενες τράπεζες

Απαλλαγή από την φορολογία μεταβίβασης ακινήτων καθώς και από άλλες φορολογικές απαιτήσεις, όπως την ρύθμιση αυθαιρέτων, ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι που έχουν πάρει στην κυριότητα τους τα κύρια τραπεζικά ιδρύματα στην Ελλάδα

Στις 14 Αυγούστου 2019 αποκαλύφθηκε ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι, που καθημερινά δημεύουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων μέσω εξπρές ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, επιζητούν την δημιουργία νομικών συνθηκών για πιο γρήγορες μεταβιβάσεις των τίτλων ιδιοκτησίας των κατασχεμένων ακινήτων.

Με απλά λόγια οι ξενοκρατούμενες τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρίες επιθυμούν την απαλλαγή τους από τα φορολογικά βάρη που φέρουν οι μεταβιβάσεις ακινήτων που έχουν καταφέρει να υφαρπάξουν από τους Έλληνες πολίτες. Αντιθέτως για τους Έλληνες πολίτες που επένδυσαν τον κόπο τους και τα όνειρα τους σε μια εμπράγματη επένδυση στην Πατρίδα τους, όπως η ακίνητη περιουσία, υπήρξε ληστρική υπερφορολόγηση.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαχωρίζονται οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ με τις σημερινές της ΝΔ για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια. Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε υπερφορολόγηση και ανεργία για να δημιουργηθούν οι συνθήκες των κόκκινων δανείων και σήμερα η ΝΔ θα συνεχίσει την φτωχοποίηση δημιουργώντας παράλληλα τις ευνοϊκές συνθήκες για την εύκολη μεταβίβαση της εμπράγματης περιουσίας των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους.

Συμπερασματικά όσο εναλλάσσονται στην εξουσία οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης κάθε εμπράγματη περιουσία των Ελλήνων πολιτών θα βρίσκεται σε κίνδυνο κατάσχεσης, πλειστηριασμού και δήμευσης. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη πολιτική προστασίας της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ejairesh-apo-forous-metabibashs-akinhtou-kai-telh-ruthmisewn-authairetwn-zh#ixzz5waCr9Skz

Exit mobile version