Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φωτιές: “Η σιωπή των αμνών” στα ΜΜΕ

Φωτιές: “Η σιωπή των αμνών” στα ΜΜΕ

Δεκάδες οι πυρκαγιές που ξέσπασαν σε ολόκληρη την χώρα και για μία ακόμη φορά την μάχη με τις φλόγες την δίνουν οι γενναίοι Άνδρες της Πυροσβεστικής μας, τα Σώματα Ασφαλείας, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, ηρωικοί εθελοντές, τα εναέρια μέσα με τους πιλότους μας, που διακινδυνεύουν την ζωή τους, επιχειρώντας κυριολεκτικά μέσα στις φλόγες, για μία ακόμη φορά όμως αποδεικνύεται ότι το κράτος των Αθηνών, το κράτος του ρουσφετιού και της ‘κονόμας είναι εντελώς ανίκανο να προστατεύσει την χώρα από μία καταστροφή και αυτό δεν είναι ζήτημα πολιτικό, το οποίο αφορά ένα συγκεκριμένο κόμμα, αλλά ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα που λειτουργεί χωρίς αξιοκρατία, χωρίς να έχει φροντίδα για αυτά που λέγονται ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. Γιατί προληπτικά μέτρα δεν υπήρχαν και αυτήν την φορά και η θύελλα των μνημονίων στέρησε τα μέσα απ’ αυτούς που θα έπρεπε να τα έχουν για να δώσουν με μεγαλύτερη επιτυχία και περισσότερη ασφάλεια την μάχη με τις φλόγες.

Εντύπωση όμως μας κάνει η απόλυτη σιωπή, “σιωπή των αμνών” κυριολεκτικά, από τα ΜΜΕ για την νέα κυβέρνηση της χώρας. Τα βλέπουν όλα τέλεια! Αλήθεια, σε τι διαφέρει ένας Τσίπρας με ανασκουμπωμένα τα μανίκια από έναν Κυριάκο Μητσοτάκη;…

Ευχόμαστε η Μεγαλόχαρη να βοηθήσει την Πατρίδα μας και τους άνδρες που βρίσκονται στο μέτωπο της καταστροφής να είναι γεροί και να επιτύχουν την αποστολή τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/fwties-h-siwph-twn-amnwn-sta-mme#ixzz5wc4ltPy5

Exit mobile version