Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η Νέα Δημοκρατία ψήφιζε την (ν)τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα

Όταν η Νέα Δημοκρατία ψήφιζε την (ν)τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας. Αποτελεί όμως και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για άκρατο πολιτικαντισμό από πρόσωπα τα οποία εκμεταλλεύονται τις εκάστοτε περιστάσεις για να δηλώσουν ευχές τις οποίες ούτε νιώθουν αλλά ούτε και πιστεύουν. Κι επειδή η δημιουργία εντυπώσεων τίποτα το οφέλιμο δεν έχει να προσφέρει στην πολιτική καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε στον ελληνικό λαό τα πεπραγμένα της νέας κυβέρνησης για να γίνει πιο εύκολα αντιληπτό το κατά πόσο σέβεται την Ορθοδοξία, τα χριστιανικά ήθη και έθιμα και το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.

Το 2017 η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εισάγει προς ψήφιση τροπολογία σχετικά με την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην καρδιά της πρωτεύουσας, γεγονός πρωτοφανές για μία χώρα σαν την  Ελλάδα η οποία κατά το παρελθόν υπέστη τα πάνδεινα από τους Οθωμανούς, ενώ σήμερα απειλείται από το φαινόμενο της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

Οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των κομμάτων που ακολούθησαν στη συνέχεια έφεραν στο φως την εν εξελίξει συμπαιγνία κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, με την τελευταία να κρατά χαμηλούς τόνους και να εκφράζει ανούσιες αντιρρήσεις κυρίως για διαδικαστικά ζητήματα, όπως ακριβώς έκαναν και τα λοιπά κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου». Το μόνο κόμμα που κράτησε σθεναρή και τίμια στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και το ανθελληνικό του νομοσχέδιο ήταν αυτό της Χρυσής Αυγής, το οποίο δήλωσε ευθαρσώς ότι το καταψηφίζει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της βουλής να πείσει τον ελληνικό λαό ότι καταφέρνει το επίτευγμα της κατοχύρωσης «θρησκευτικών ελευθεριών» σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Η Νέα Δημοκρατία τελικά και παρά τις αρχικές τις «αντιρρήσεις» υπέκυψε στα ψευτοδιλήμματα της αριστεράς και υπερψήφισε την εν λόγω τροπολογία δίνοντας έτσι το πράσινο φως στην ισλαμοποίηση της χώρας με πρόσχημα την ανάγκη προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραβλέποντας και καταπατώντας όμως τα αντίστοιχα συνταγματικά των Ελλήνων. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα στους παρόντες της ονομαστικής ψηφοφορίας που διενεργήθηκε για την υπερψήφιση της τροπολογίας ήταν και η… «εθνικιστική πτέρυγα» της Νέας Δημοκρατίας, αφού Βορίδης και Γεωργιάδης παραχώρησαν τη ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον τελευταίο να αυτογελειοποιείται πολλαπλά μιας και η πολιτική του ανέλιξη οφείλεται στην εκστρατεία κατά της κατασκευής ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό ως υποψήφιος νομάρχης Αθηνών και μετέπειτα ως βουλευτής με το κόμμα του Καρατζαφέρη.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, ένα πολυσυλλεκτικό μόρφωμα με νεοφιλελεύθερες τάσεις που από θέσεως αντιπολίτευσης προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες στους «προδότες» της αριστεράς, οι οποίοι εν αντιθέσει με το δήθεν πατριωτικό της αφήγημα, ουδέποτε έκρυψαν την πραγματική τους ταυτότητα αφού ανέκαθεν διακήρρυσαν το μίσος τους απέναντι σε κάθε τι εθνικό.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/otan-h-nea-dhmokratia-pshfize-thn-ntropologia-tou-suriza-gia-thn-katasteuh#ixzz5wmIY52I8

Exit mobile version