Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δηλώσεις Κίσινγκερ κατά της ολοκληρωτικής καταστροφής του “ισλαμικού κράτους”

Δηλώσεις Κίσινγκερ κατά της ολοκληρωτικής καταστροφής του “ισλαμικού κράτους”

Ποιοι τελικά είναι αυτοί που θρέφουν την ισλαμική τρομοκρατία;

Είναι γνωστό ότι τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν τους εξόπλισαν και τους εκπαίδευσαν Αμερικάνοι με πρώτο και καλύτερο τον Μπιν Λάντεν. Οι βρώμικες μεθοδεύσεις όμως των ΗΠΑ για λογαριασμό πάντοτε των μεγάλων αφεντικών δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία με τους ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS και τις τουρκόφιλες συμμορίες, η Αμερική κήρυξε τον πόλεμο στον Άσαντ και στην νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας και το ίδιο έκανε και η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που τον διαδέχτηκε… Η Συρία με την βοήθεια κυρίως της Ρωσσίας μπόρεσε να αντισταθεί στο περίφημο “ισλαμικό κράτος”, που τώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Έρχεται όμως μία δήλωση, όχι του οποιουδήποτε, αλλά του πολύ γνωστού σε εμάς για την σφαγή του Ελληνισμού στην Κύπρο, Κίσινγκερ η οποία λύνει πολλές απορίες. Όπως έγινε γνωστό ο Χένρι Κίσινγκερ παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τις μάχες των συμμάχων για ήττα των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους. Φοβάται ότι η πτώση του «χαλιφάτου» θα αφήσει «χώρο» και θα επιτρέψει τη δημιουργίας μιας «ιρανικής ριζοσπαστικής αυτοκρατορίας» με την Τεχεράνη να διεκδικεί τα εδάφη που ελευθερώνονται.

Οι δημόσιες δηλώσεις του σε άρθρο του στο Capx δεν αφήνουν αμφιβολία για το πως σκέπτεται:

«Οι δυνάμεις που δεν πρόσκεινται στο Ισλαμικό Κράτος -συμπεριλαμβανομένου του σιϊτικού Ιράν και των ηγετικών σουνιτικών κρατών-συμφωνούν στην ανάγκη καταστροφής του (Ισλαμικού Κράτους). Αλλά ποια οντότητα μπορούμε να υποθέσουμε ότι κληρονομεί την επικράτειά του; Ένας συνασπισμός σουνιτών; Ή θα αποτελέσει μια σφαίρα επιρροής του Ιράν; Η απάντηση μας διαφεύγει επειδή η Ρωσία και οι χώρες του ΝΑΤΟ υποστηρίζουν αντίθετες ομάδες. Εάν τα εδάφη του Ισλαμικού Κράτους καταληφθούν από τις δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης ή σιϊτικές δυνάμεις, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η δημιουργίας μιας εδαφικής “ζώνης” που θα εκτείνεται από την Τεχεράνη έως τη Βηρυτό και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την ανάδυση μιας ριζοσπαστικής ιρανικής αυτοκρατορίας».

Συμπέρασμα προφανές: Ο Κίσιγνκερ και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί δεν θέλουν την ολοκληρωτική καταστροφή του “ισλαμικού κράτους”, θέλουν να συντηρείται η αλληλοσφαγή στην Μέση Ανατολή γιατί φοβούνται μία αυτοκρατορία του Ιράν και στον σκοπό τους αυτό έχουν στην υπηρεσία τους δυστυχώς και την ξενόδουλη κυβέρνηση της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/dhlwseis-kisingker-kata-ths-oloklhrwtikhs-katastrofhs-tou-islamikou-kratous#ixzz5wmKqnuSu

Exit mobile version