Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται ο πόλεμος της λάσπης – Η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ κρατικής χρηματοδότησης

Συνεχίζεται ο πόλεμος της λάσπης - Η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ κρατικής χρηματοδότησης

Σε πλήθος ειδησεογραφικών σελίδων του διαδικτύου δημοσιεύθηκε η είδηση για την έκτακτη χρηματοδότηση των κομμάτων λόγω των εκλογών και ανάμεσα στα άλλα πληροφορηθήκαμε ότι θα πάρει λεφτά και… η Χρυσή Αυγή! 

Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος “Είναι πολλά τα… χιλιάρικα – Πόσα χρήματα θα πάρουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση και Χρυσή Αυγή για τις εκλογές”. Φυσικά και “λησμόνησαν” και δεν βάζουμε τυχαία την λέξη λησμόνησαν εντός εισαγωγικών, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν παίρνει χρηματοδότηση από το 2013. Το γράφουν όμως για να δημιουργούν εντυπώσεις, προκειμένου να κτυπήσουν το Κίνημά μας το οποίο και αποτελεί τον μόνιμο στόχο όλων των πληρωμένων κονδυλοφόρων των ΜΜΕ.

Για όσους δεν το ξέρουν το επαναλαμβάνουμε: Με νόμο, ο οποίος κατά την άποψή μας είναι αντισυνταγματικός και γι’ αυτό τον λόγο είχαμε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με νόμο που ψήφισε μαζί η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει στερηθεί της κρατικής χρηματοδοτήσεως από το 2013 την οποία δικαιούται σαν κόμμα. Και έτσι στην χώρα των γραικύλων, το μόνο κόμμα που δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ δεν παίρνει χρηματοδότηση, ενώ κόμματα που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που δεν πρόκειται να τα πληρώσουν ποτέ παίρνουν χρηματοδότηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/sunechizetai-o-polemos-ths-lasphs-h-chrush-augh-den-pairnei-oute-ena-eurw-k#ixzz5wmP4p4H2

Exit mobile version