Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σαμαροφρουροί” κατά Μητσοτάκη: Άρχισε η αλληλοσφαγή στην Νέα Δημοκρατία

“Σαμαροφρουροί” κατά Μητσοτάκη: Άρχισε η αλληλοσφαγή στην Νέα Δημοκρατία

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν το “δεξιό” δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πράγματι επιτυχημένη προεκλογική του απάτη, με την οποία λεηλάτησε τους ψήφους εθνικιστών και πατριωτών. Παρουσιαζόταν σαν “μακεδονομάχος” και μιλούσε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο Μητσοτάκης έλεγε ότι θα σεβαστούν, όπως και την σεβάστηκαν, την συμφωνία της προδοσίας. 

Ο Αντώνης Σαμαράς επίσης είχε το θράσος βασιζόμενος στην ανύπαρκτη κρίση ενός λαού, που έχει μνήμη χρυσόψαρου, να μιλήσει για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, λέγοντας σε ομιλία του στην Τρίπολη: “Δεν πάει άλλο με τα καραβάνια των λαθρομεταναστών! Ζητούμε κλείσιμο των συνόρων … Επαναπατρισμό όσων βρέθηκαν παράνομα εδώ, χωρίς να δικαιούνται άσυλο.” Η Νέα Δημοκρατία ήλθε στην κυβέρνηση και φυσικά δεν έγινε τίποτε με το πρόβλημα λαθρομετανάστες και όχι μόνον. Συνεχίζεται κανονικά η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και των ανοικτών συνόρων. 

Όμως, η συμμαχία του Σαμαρά με τον Μητσοτάκη φαίνεται ότι τελειώνει και έτσι στο γνωστό ιστότοπο antinews, που είναι γνωστό ότι ακολουθεί την γραμμή Σαμαρά, γράφτηκε άρθρο το οποίο είχε τίτλο “Τύφλα νάχει ο Τσίπρας” και στο οποίο αναφερότανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Χρειάστηκε μόλις ένας μήνας για να καταρρεύσει το προσωπείο του δήθεν ηθικού ηγέτη που έψαχνε απεγνωσμένα η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες».

Όμως και χθες, η ίδια ιστοσελίδα συνέχισε στην ίδια γραμμή κατά του Μητσοτάκη γράφοντας: “Αν δεν το έχετε καταλάβει, βαδίζετε στα χνάρια του φαύλου, αναξιοκρατικού προηγούμενου καθεστώτος, που είχε τον νεποτισμό σαν σήμα κατατεθέν του και σαν εξαπτέρυγα της ”αγιοσύνης” του το ”βαρύ πεπόνι” του αριστερού ήθους, Παύλο Πολάκη, και τον γνωστό για την αμετροέπειά του ”ειδικό σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού” του Τσίπρα Νίκο Καρανίκα…”

Σφοδρή η επίθεση και απ’ ό,τι φαίνεται ο εκβιασμός Σαμαρά για την προεδρία προς τον Μητσοτάκη θα κλιμακωθεί τους επόμενους μήνες…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/samarofrouroi-kata-mhtsotakh-archise-h-allhlosfagh-sthn-nea-dhmokratia#ixzz5wnwdqxq4

Exit mobile version