Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επικοινωνιακή επίθεση από το ισλαμικό κράτος μετά τις δηλώσεις Κίσιγνκερ

Νέα επικοινωνιακή επίθεση από το ισλαμικό κράτος μετά τις δηλώσεις Κίσιγνκερ

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, ο σφαγέας της Κύπρου μας Χένρυ Κίσιγνκερ δήλωσε προ ημερών ότι η ολοκληρωτική καταστροφή του ισλαμικού κράτους θα πρέπει να προβληματίσει τις ΗΠΑ γιατί στην περίπτωση αυτή μπορεί να προκύψει μία αυτοκρατορία του Ιράν, η οποία θα αρχίζει από τον Περσικό Κόλπο με τους φρουρούς της επαναστάσεως και θα φτάνει μέχρι την Μεσόγειο με την Χεσμπολάχ στο Λίβανο και τον Άσαντ στην Συρία. Δήλωση κυνική, που δείχνει ότι η ισλαμική τρομοκρατία ας το σκεφτούν αυτό κάποιοι επί τέλους μπορεί και να ωφελεί τις ΗΠΑ και τον μεγάλο σύμμαχό τους στην περιοχή.

Μετά, λοιπόν, την δήλωση Κίσιγνκερ επανήλθε το ισλαμικό κράτος με βίντεο που ανάρτησαν ισλαμιστές δολοφόνοι στο διαδίκτυο και στο οποίο υπόσχονται να κλιμακώσουν την μάχη εναντίον του διεθνούς συνασπισμού και να εξοντώσουν τους Κούρδους συμμάχους του Άσαντ.

Το βίντεο είχε διάρκεια δέκα λεπτά και περιείχε σκηνές με αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων και εκτελέσεις Κούρδων μαχητών. Τονιζόταν δε σε αυτό ότι το ισλαμικό κράτος δεν έχει ηττηθεί και παραμένει ενεργό στη Συρία. Η επικοινωνιακή αυτή επίθεση δείχνει ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει στην Μέση Ανατολή και δεν είναι καθόλου ειλικρινείς οι ΗΠΑ όταν δηλώνει ότι πολεμάει εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/nea-epikoinwniakh-epithesh-apo-to-islamiko-kratos-meta-tis-dhlwseis-kisignk#ixzz5wrQHUbuW

Exit mobile version