Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή, οι εκλογές και η βρώμικη προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας

Η Χρυσή Αυγή, οι εκλογές και η βρώμικη προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας

Στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2019 και στην σελίδα 20 στην στήλη “Διαγωνίως” υπήρχε άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος έχει επιτεθεί στο παρελθόν στην Χρυσή Αυγή με τίτλο “Η ψήφος των εκλογών”.

Στο κείμενό του ο αρθρογράφος μας πληροφορεί ότι οκτώ γυναίκες από την Συρία, το Αφγανιστάν, το Καμερούν και την Σομαλία δημοσίευσαν ανήμερα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 στην εφημερίδα της Λέσβου “Πολιτικά” επιστολή στην οποία εξέφραζαν την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα των εκλογών και από την οποία παραθέτει και το εξής απόσπασμα:

“Τόσο η Χρυσή Αυγή όσο και η Νέα Δημοκρατία έχουν ασκήσει σθεναρή κριτική για τον τρόπο που η κυβέρνηση με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα έχει διαχειριστεί την οικονομική κρίση και τις αυξημένες ροές των μεταναστών τα τελευταία χρόνια”. Στην συνέχεια του κειμένου του ο Τάκης Θεοδωρόπουλος γράφει “συγκρατώ την ταύτιση της Ν.Δ. με την Χρυσή Αυγή” .

Αυτή η “ταύτιση” ήταν το πονηρό σχέδιο και η χυδαία ψηφοθηρία της Ν.Δ. που έβαζε τους κομματάρχες της να λένε ότι αυτή θα έχει διαφορετική πολιτική από του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των λαθρομεταναστών. Φυσικά έλεγαν ψέματα, αλλά κατόρθωσαν με τον τρόπο αυτό να παγιδεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πατριωτών που πίστεψαν ότι η Ν.Δ. θα φέρει μια άλλη πολιτική και ταυτόχρονα κτύπησαν καίρια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην προεκλογική περίοδο.

Υ.Γ: Χαρακτηριστικό είναι ότι σε γνωστή πλατεία του κέντρου των Αθηνών, που οι κάτοικοι της ψήφιζαν εδώ και χρόνια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ψήφισαν στις 7 Ιουλίου Νέα Δημοκρατία γιατί τους έλεγαν γνωστοί πολιτευτές που σήμερα είναι βουλευτές ότι θα διώξουν τους αναρχικούς και τους λαθρομετανάστες. Και στην πλατεία έχουν μείνει και οι αναρχικοί και οι λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-oi-ekloges-kai-h-brwmikh-propaganda-ths-neas-dhmokratias#ixzz5wrRIHTFO

Exit mobile version