Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας

Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας

Μία μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση ετοιμάζει η Τουρκία στην Βόρειο Συρία, προκειμένου να κτυπήσει τους Κούρδους. Η επιχείρηση έχει τις ευλογίες τόσο των ΗΠΑ, όσο και του ισλαμικού κράτους, που επιτίθεται εναντίον των Κούρδων στην ίδια περιοχή, αλλά σίγουρα δεν έχει τις ευλογίες της Ρωσίας.

Μάλιστα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε πως όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας που πρόκειται να γίνουν στα συριακά εδάφη πρέπει να έχουν την έγκριση της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Η Ζαχάροβα δήλωσε :”Όλες οι αντιτρομοκρατικές δραστηριότητες πρέπει να έχουν την έγκριση της Δαμασκού. Επειδή εδώ πρόκειται για ένα κυρίαρχο κράτος αυτό είναι ο πρώτος και απόλυτος όρος. αυτό είναι μία στάση αρχής της Ρωσίας η οποία δεν έχει αλλάξει καθόλου και ισχύει και για τις επιχειρήσεις που οργανώνονται από την πλευρά της Τουρκίας.”

Εάν προχωρήσει, λοιπόν, η Τουρκία σε στρατιωτική εισβολή στην Συρία, θα έχει απέναντί της την Ρωσία και αυτό είναι ένα καλό σημάδια για τα εθνικά μας συμφέροντα, γιατί η συμμαχία της Ρωσίας με την Τουρκία είναι ό,τι χειρότερο για την Πατρίδα μας. Αυτό γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ούτε οι ΗΠΑ, ούτε το Ισραήλ να σπεύσουν προς βοήθειά μας εάν η Τουρκία μας επιτεθεί. Κάτι τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και καλλιεργείται σκόπιμα από κάποιους πληρωμένους κονδυλοφόρους που παριστάνουν τους έγκυρους αναλυτές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ta-prwta-sunnefa-stis-scheseis-rwsias-tourkias#ixzz5wxV5tR88

Exit mobile version