Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Βλαστάρης: Ένας ακόμη άνθρωπος της ΚΝΕ στην αυλή του Μητσοτάκη

Γιάννης Βλαστάρης: Ένας ακόμη άνθρωπος της ΚΝΕ στην αυλή του Μητσοτάκη

Δεν λείπουν βεβαίως από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα στελέχη εκείνα με απόψεις εθνομηδενιστικές, οι οποίοι δηλώνουν φιλελεύθεροι. Ακόμη και υπουργοί και γενικοί γραμματείς υπουργείων, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν πάρει θέση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, όπως ο Μαυρωτάς που ψήφισε στην Βουλή, και άλλοι που έχουν δηλώσει ότι αποδέχονται την ύπαρξη… “Μακεδονικής” εθνότητας!

Εκτός όμως από τους φιλελεύθερους εθνομηδενιστές υπάρχουν και οι γνήσιοι μπολσεβίκοι. Και δεν έφτανε ο πρωτοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη Θεοδωρικάκος, που τον έκανε βουλευτή και υπουργό εσωτερικών, ο οποίος ήταν πρώην γραμματέας της ΚΝΕ, αλλά έρχονται και άλλοι από τους παλαιούς συντρόφους του της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδας.

Νέος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Βλαστάρης, ο οποίος στο παρελθόν ήταν διευθυντής στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η οποία φιλοξενούσε τον γνωστό “ιό” με τα αντεθνικά του παραληρήματα.

Καλούσαν τον λαό να ψηφίσει την Νέα Δημοκρατία για να φύγει η αριστερά και διορίζουν συνεχώς αριστερούς σε κρίσιμους τομείς της δημοσίας διοικήσεως και της κυβέρνησης! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/giannhs-blastarhs-enas-akomh-anthrwpos-ths-kne-sthn-aulh-tou-mhtsotakh#ixzz5x2hg8FjV

Exit mobile version