Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πανικό οι ευρωπαϊστές για την μεγάλη αποδοχή του Σαλβίνι από τον Ιταλικό Λαό

Σε πανικό οι ευρωπαϊστές για την μεγάλη αποδοχή του Σαλβίνι από τον Ιταλικό Λαό

Η μεγάλη ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις όλων των διεθνιστών και ευρωπαϊστών που κερδίζουν λόγω ευρωζώνης εις βάρος του Ιταλικού Λαού δεν μπορεί πια να κρυφτεί, απόδειξη η πρόσφατη πρόταση του Ρομάνο Πρόντι για την δημιουργία μιας νέας κυβέρνησης συνεργασίας στην Ιταλία που θα αφήνει εκτός την ευρωσκεπτικιστική Λέγκα του Σαλβίνι

Στις 18 Αυγούστου 2019 ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι σε άρθρο του στην εφημερίδα Il Messaggero πρότεινε την αντικατάσταση της σημερινής κυβέρνησης συνεργασίας που συμμετέχει η Λέγκα του Βορρά με μια άλλη που θα αποτελείται από οποιαδήποτε άλλα κόμματα.

Υπενθυμίζουμε ότι ορθώς ο Σαλβίνι επιχειρεί αυτή την περίοδο να προκηρύξει πρόωρες εκλογές λόγω του πολύ καλού αποτελέσματος που έφερε η Λέγκα του Βορρά στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Φυσικά οι διεθνιστές και ευρωπαϊστές που αποσπούν υπερκέρδη από την παραμονή της Ιταλίας στην ευρωζώνη έχουν αρχίσει να ανησυχούν σοβαρά για το ενδεχόμενο να υπάρξει μια κυβέρνηση στην Ιταλία που θα βάζει προτεραιότητα στην ευημερία των Ιταλών. Για αυτό το λόγο υπήρξε και η πρόταση του Πρόντι για την αλλαγή της σημερινής σύνθεσης της κυβέρνησης συνεργασίας με εταίρους που θα επιθυμούν εκλογές σε άλλο χρονικό διάστημα ως το 2023.

Προφανώς η γενική τακτική που υποστηρίζει ο Πρόντι είναι η μη διεξαγωγή εκλογών εφόσον η δημοτικότητα του Σαλβίνι παραμένει πολύ υψηλή. Βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέσει η μεγάλη αποδοχή του Σαλβίνι αφού καθημερινά παίρνει μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της οικονομίας που ωφελούν άμεσα τους Ιταλούς πολίτες.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/se-paniko-oi-eurwpaistes-gia-thn-megalh-apodochh-tou-salbini-apo-ton-italik#ixzz5x4Mw4zbK

Exit mobile version