Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πως η Ν.Δ. ΔΕΝ θα καθαρίσει τα Εξάρχεια…

Πως η Ν.Δ. ΔΕΝ θα καθαρίσει τα Εξάρχεια…

Έπαιξαν το χαρτί σκληρά στην προεκλογική περίοδο με δηλώσεις γεμάτες στόμφο ότι από τις 8 Ιουλίου 2019 επιστρέφει η περιοχή των Εξαρχείων στην κανονικότητα… Έκαναν μία βόλτα στην περιοχή με μασκοφόρους και την πρόβαλαν οι γλείφτες τους στα ΜΜΕ σαν… απελευθέρωση της περιοχής! Φυσικά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ας δούμε κάποια δημοσιεύματα που δείχνουν τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς τι έχουν σκοπό να μη κάνουν. Στο κυβερνητικό “ΒΗΜΑ” διαβάσαμε ότι έχουν μελέτες για αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε χώρους των Εξαρχείων που πιστεύουν ότι αποτελούν βάσεις των αναρχικών και ότι σχεδιάζεται επέμβαση στα Εξάρχεια, αφού όμως υπάρξει συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των περισσότερων από 40 κτηρίων που βρίσκονται υπό κατάληψη! Όπως καταλαβαίνετε από το δημοσίευμα αυτό προκύπτει ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε, αλλά ακόμη κι αν κάποιος είχε αμφιβολία έρχεται η άλλη κυβερνητική φυλλάδα “ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, που έγραψε ότι δεν πρόκειται η ομάδα ΔΙΑΣ να παρέμβει στους χώρους του Πανεπιστημίου και ότι θα γίνουν διαβουλεύσεις για το τι θα γίνει (δηλαδή δεν θα γίνει) με τις αίθουσες του Πολυτεχνείου που βρίσκονται υπό κατάληψη.

Αφήσαμε για τελευταίο για να διασκεδάσετε τις δηλώσεις του Μπακογιάννη στην “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, όπου είπε ότι ετοιμάζει ομάδα 50 υπαλλήλων του Δήμου, που θα έχουν αποστολή το βάψιμο των τοίχων, την αποκατάσταση των φθορών σε κοινόχρηστους χώρους καθώς και δράσεις για το πράσινο, όπως δεντροφυτεύσεις και κλαδέματα δέντρων.

Έτσι θα αντιμετωπίσουν το εγκληματικό άβατο των Εξαρχείων με δεντροφυτεύσεις και κλαδέματα δέντρων… Οι άνθρωποι είναι κυριολεκτικά για τα πανηγύρια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/pws-h-n.d.-den-tha-katharisei-ta-ejarcheia#ixzz5x4NePeiR

Exit mobile version