Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πατριώτες” ακούτε; Όταν ο Μητσοτάκης κήρυξε τον πόλεμο κατά του Εθνικισμού

“Πατριώτες” ακούτε; Όταν ο Μητσοτάκης κήρυξε τον πόλεμο κατά του Εθνικισμού

Σε εκδήλωση για την ευρωπαϊκή πολιτική, που έγινε στα πλαίσια του συνεδρίου της νουδούλας το 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σαφή προσδιορισμό του κυριοτέρου εχθρού του συστήματος, στην Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη. Κι ο εχθρός αυτός είναι βεβαίως ο εθνικισμός! Διαβάστε τι είπε τότε επί λέξει εκείνος που έπαιξε με το πατριωτικό συναίσθημα ενός ολόκληρου λαού και τον οποίο στήριξαν (για να μην ξεχνιόμαστε) διάφοροι εθνικο-κακομοίρηδες για να χτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε εκείνους το αφιερώνουμε προπάντων:

«Η μεγαλύτερη πρόσκληση και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν είναι άλλη από την αντιμετώπιση των δυνάμεων του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση έναντι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση. Η ΝΔ θα δείξει το δρόμο και στην Ευρώπη για την επερχόμενη ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Αυτή είναι η μεγάλη μάχη στην Ελλάδα και στη Ευρώπη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/patriwtes-akoute-otan-o-mhtsotakhs-khruje-ton-polemo-kata-tou-ethnikismou#ixzz5x8XyHy7d

Exit mobile version