Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα πληρωμένα “παπαγαλάκια” της Ν.Δ. στο διαδίκτυο, η Χρυσή Αυγή και οι επικριτές της

Τα πληρωμένα “παπαγαλάκια” της Ν.Δ. στο διαδίκτυο, η Χρυσή Αυγή και οι επικριτές της

Πραγματικά είναι για φτύσιμο κάποια σεσημασμένα λαμόγια, που παριστάνουν και τους “ενημερωτές” της κοινής γνώμης στο διαδίκτυο και μάλιστα δηλώνουν και “πατριώτες” και ασχολούνται ιδιαίτερα με τα εθνικά θέματα. Σκοπός τους μέσα από αναρτήσεις και δημοσιεύματα “ζητωπατριωτικά” να παγιδεύσουν αγνούς Έλληνες και η αλήθεια να λέγεται το έχουν επιτύχει αυτό σε μεγάλο βαθμό, αφού ένα καθεστώς ολόκληρο φρόντισε ο λαός μας να βυθιστεί στην αμορφωσιά και να στερείται παντελώς παιδείας.

Όλα αυτά τα “μούτρα”, λοιπόν, με τα σάιτ με τις πολλές διαφημίσεις, που πουλάνε από ορειβατικά υποδήματα μέχρι φάρμακα για την καράφλα, μετά τις εκλογές κόβουν κυριολεκτικά φλέβες για τις… μεγάλες επιτυχίες της Νέας Δημοκρατίας. Και τι δεν γράφουν! Αρχίζουν από το ότι κατήργησε δήθεν το άσυλο η Νέα Δημοκρατία, που ακόμη δεν το έχουμε δει, μέχρι ότι κρατά σκληρή γραμμή απέναντι στην Τουρκία, ότι σταμάτησε την λαθρομετανάστευση και πολλά άλλα φαιδρά, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Φυσικά και χαίρονται για ό,τι κακό συμβαίνει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και επί πλέον προβάλλουν και όσους υβρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό δεν είναι καθόλου συμπτωματικό, αφού το αφεντικό, δηλαδή η Ν.Δ., θέλει να μην υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον σκοπό αυτό στρατολογεί από την προεκλογική ακόμη περίοδο προδότες και ρουφιάνους, οι οποίοι συστηματικά την πολεμούν.

Υ.Γ.: Όσοι σιωπούν για την λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας γνωρίζουν ότι δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις η σιωπή χρυσός και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συνενοχή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ta-plhrwmena-papagalakia-ths-n.d.-sto-diadiktuo-h-chrush-augh-kai-oi-epikri#ixzz5x8jLizgN

Exit mobile version