Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η φαντασία καλπάζει, συνδέουν την παραίτηση Αμβρόσιου με την Χρυσή Αυγή!

Όταν η φαντασία καλπάζει, συνδέουν την παραίτηση Αμβρόσιου με την Χρυσή Αυγή!

Ατέλειωτο το μίσος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως και για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα προς μεγάλη ικανοποίηση κάθε είδους εθνομηδενιστού. Το ότι έχει σχέση η παραίτηση του Μητροπολίτου με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ε, αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία!

Δεν στερούνται όμως φαντασίας οι σε διατεταγμένη υπηρεσία συκοφάντες της Χρυσής Αυγής του in.gr, τμήματος του γνωστού εκδοτικού συγκροτήματος, που συνεχίζει την αποστολή του όπως παλαιά στις ημέρες του Λαμπράκη και του Ψυχάρη. Έγραψε λοιπόν το  in.gr:

“Βασίλης Σ. Κανέλλης: “Η Χρυσή Αυγή, μετά το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκε στις εκλογές, διαλύεται στα εξ ων συνετέθη. Το φασιστικό κόμμα που μας απειλούσε ότι θα κυβερνήσει τη χώρα δεν υπάρχει πια και οι άλλοτε ψευτόμαγκες που έκαναν τσαμπουκάδες ακόμη και μέσα στη Βουλή, είναι εξαφανισμένοι… Ένας… πνευματικός τους πατέρας, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, αποφάσισε να παραιτηθεί, αφού πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον τόπο… από το δικό του μετερίζι. Ίσως και να μην είναι τυχαία η διάλυση της Χρυσής Αυγής ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Αμβρόσιου από το… θεάρεστο έργο που επιτέλεσε επί δεκαετίες…”

Το να σε κατηγορεί το in.gr, “ΤΑ ΝΕΑ” και το “ΒΗΜΑ” σημαίνει προς βρίσκεσαι προς την σωστή εθνική κατεύθυνση και εμάς μας κατηγορεί εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/otan-h-fantasia-kalpazei-sundeoun-thn-paraithsh-ambrosiou-me-thn-chrush-aug#ixzz5xAhmyz5t

Exit mobile version